Alyamom35 Merhaba hanımlar ikinci bebeğimde sezeryan olucak ama ben çok korkuyorum. Daha ağrılı olurmuş. İlki yeterince ağrılı sancılı geçti bunu duydum daha çok korkuyorum. Gün içinde 1 saatten fazla sancılarım oluyor. Doktor ilk sezeryanın bıraktığı hediye dedi 😔 siZde de oluyor mu sancılanmalar.
BuroMert Alyamom35 benimde 2.ci gebeliğim yani korku bendede var 35+4 Duk yatın kontrol var gün vericektir muhtemelen korku tavan bende 😳Allah yardimcimiz olsun
Yusufalim54 Alyamom35 canım benim 3. Sezaryen olacak hiç korkmuyorum gayet rahat geçti ikiside tamamen bayilttilar üçüncüyü de öyle olsun istiyorum 28+3 bu arada hiç ağrım faaln yok sezeryanla ilgili
Alyamom35 Yusufalim54 benim nasıl sancılı anlatamam. Dün oturduğum yerden ağrıyla kalkıyorum ve sezeryan olan arkadaşlarda hiç olmamış ağrı sancı ben yine görüşeyim doktorumla
Merve201119 Alyamom35 canım ben üçüncü sezeryanımı olucam Allah nasip ederse fakat ilki kadar ikincisinde ağrı yaşamadım daha deneyimliydim çünki daha çok ayağa kalktım toparlandım tabi bünyeyle alakalı bir durum ama daha deneyimli oluyor insan haliyle
Momofthemert Ben anlamıyorum bu bünyeyle alakalı bişey mi acaba 15 ay oldu doğum yapalı benimde sezeryan hastanedeki ağrı sızı dışında hiç bişey olmadı ege gelir gelmez herşeyimi yaptım da ayrıca ve şuan 32 haftalık hamileyim karnımda büyüdü ne bi ağrı ne bir gerilme 🤷♀️🤷♀️ Çok şükür çok rahatım doğumdan da korkmuyorum yine çok çabuk torparlayacagıma inanıyorum bence biraz kendinize bedeninize gücünüze güvenin ☺️💪🏻
Mervekaya Momofthemert korkutmak.istemem ama ben de öyleydim ikinco sezaryen 8 yil aradan sonra oldu. Hamileligim inanılmaz rahat gecti hic bir agri sizi olmadi. Fakat dogum sonrasi felaketti. Eski dikis yerlerimin inceldigini soylemis dr esime. O yuzden biraz uğraştık demis. Sonrasinda toparlandim ama ilk haftam kabus gibiydi
Alyamom35 Momofthemert keşke beden gücüyle alakalı olsa 🤦🏼♀️ Ben öyle çıtkırıldım hastalandım mı yatan bi insan bile değilim o kadar hor kullanırım kendimi 😂 Kızımda hiç olmadı mesela bunda 1 saat sürüyor sağa sola dönemiyorum ağrıdan. O yüzden çok korkularım 😊
SenaElyakut Alyamom35 benim ilki çok ağrısızdı hiç öyle ağrılarım olmuyodu şuan 33 haftadayım ama bunda ağrılarım oluyo özellikle sol kasığıma çok ağrı giriyo saatlerce kıpırdayamıyorum ve eski dikiş yerim içten yanıyomuş gibi oluyo
Kerimegeninannesi Bnimde 2. Hamileliğim ilkinde sezaryen oldum vallahi 15 gün kendime gelemedim bunda nasıl olucam bilmiyorum bnde çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun kızlar 😳🙏🏻
Momofthemert Mervekaya sorun değil korkma değil benim birde iki sezeryan arası 17 ay olucak riskte daha fazla diğer yaram belki tam iğleşmeme durumu bile olabilir ama bence bünye meselesi ben bu tars konularda biraz soğukkanlıyım sanırım zaten spinal olucam bu sefer iki küçük bebeğim olucak toparlanmaktan başka çarem yok ☺️ Şuan hiç bir sorunum sıkıntım yok inşallah doğumdan sonrada öyle olucağını umuyorum
_RainBow Ayy sinirlerim bozuldu gene 😂😂benimde ikinci sezeryan öyle inceliyormuymuş çok ara geçince falan😱
Momofthemert _RainBow bence tam tersine ne kadar zaman geçerse onkadar iyi toparlanır o yüzden hemen hamile kalmayı önermiyolar ki ben 8. Ayımda hamile kaldım bende hiç Bir sıkıntı yok sizde olumsuz düşünmeyin
SecilAhsenSura Momofthemert canım kaç haftalık hamilesin? Bende 34+5 im ve 15 aylık bi bebeğim daha var sana katılıyorum benim ilki çok güzel geçti ben birazda hemen toparlanayım diye cabuk davrandım çabuk atlattım. Ama şimdi çok korkuyorum küçük bebeğim olduğu için özellikle onun etkilenmesini istemiyorum. Emziriyomusun bu arada?
_RainBow Momofthemert bişeyler okuyunca korkuyorum iyice 😂okumasam olmaz hemen bakıyorum halbuki insanlar ne ameliyatlar oluyor zor geçen büyük saatler süren,Allah bebişlerimize ve bize sağlık versin acı geçer Allahın izniyle inşallah ☺️
Momofthemert _RainBow kesinlikle birde bizim bu ameliyatın sonunda evimizw bir melekle dönüyoruz inşallah sizde çok kolay atlatırsınız
Yaceemm Alyamom35 Ben doktoruma sordum hocam 2.sezeryanı daha Zor diyorlar doğru mu diye.bilmem ben daha önce hiç sezeryan olmadım dedi 😂 erkek kendisi 😊
Alyamom35 Yaceemm ahahahaha 😂😂 Benimkide ilk sezeryanın sana bıraktığı hediye dedi . 🤦🏼♀️ Tişikkirler iyi günler dedim bende 😂😂
Momofthemert SecilAhsenSura malesef benim bebeğim sütün tadı değiştiği için meme reddi yapmaya başlamıştı bende çok zorlamadım bıraktım 15 aylık şıan oğlum ve 32 haftalık hamileyim bütün o negarif duygular korkular gitti benden hep iyiyi çağrıyorum artık ve inan daha mutluyum korkma sende inşallah ilkinde ki gibi hemen ayaklanıcaz malum iki bebek daha güçlü anne 👍🏻👍🏻
SecilAhsenSura Momofthemert inşallah canım benim kızım bırakmadı çok denedim baktım huyu değişiyor agresifleşiyo zorlamadım bende zaten sadece uykuya geçişlerde emiyo. Ama tedirginim kardeşi emerken kıskancanı düşünüyorum 🤔 rabbim kolaylık nasip eylesin hepimize
Balkiz Alyamom35 dün ağrı sızı olmadı dedim ama bugün fark ettim gerçekten biraz ayakta kalınca benim de eski dikiş yerlerim sızlıyor. İlk gebeliğimde bu haftalarda tempolu yürürdüm şimdi 15 dk ayakta kalsam sızlıyor kesi yerim. Birde bi bacağımı bişey giymek içn kaldırınca bile bi sızlama oluyor. 30 haftam bitti benim de