Sedanoufal Merhaba otomatik göğüs pompası almak istiyorum. Lansinoh markasının Tek pompalısı da var çift pompalısı da. Hangisini almalıyım veya başka marka alıp memnun kalan var mi?
Azra00 Sedanoufal bende lansinoh tek pompalı elektrikli gögüs pompası alacaktım kuzenlerim ve arkadaşlarım kiwi kullanmışlar o kadar para vermeye gere yok kiwi elektrikli pompa al dediler kiwi aldım
Emmis Sedanoufal iki pompalı kullandım aşırı memnundum çok işime yaradı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Emmis Sedanoufal iki pompalı kullandım aşırı memnundum çok işime yaradı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
selinsmother Sedanoufal ben Lansinoh tekli elektrikli aldım şuan hastane çantamda duruyor 36+4üm deneyip görücem inşallah . Ben kalitesinin parasıyla doğru orantılı olacağını düşündüğüm için aldım. Çünkü çevremde pompa kullanan yok 🥲
Denizkaramuk Sedanoufal ben cok araştırıp lansinoh tek pompalıyı aldım. Çünkü birkaç kişi izlediğim videolarda iki pompalıyı aynı anda kullandıklarında çekim gücünün azaldığını o yüzden tekini kullandıklarını söylüyorlardı. Hal böyle olunca iki pompalı almak anlamsız oluyor🙏🏼
nilsmomy Sedanoufal çalışan anneyseniz çif olması zaman kazandırıyor ama vaktim var derseniz ben tek kullanıyorum çok yeterli
Sedanoufal Çalışan anneyim ama tabii bu süreçte bebeğimle ilgileneceğim. Gücünde azalma sinir bozucu mu çok mu yavaş merak ettim
Lavantakokusu64 Sedanoufal 2017 senesinde oğlumda Lansinoh tekli olanı almıştım 35 gün oldu doğum yapalı kızımda da kullandım ilk günler memnum marka olarak