1Ogretmenannee Bbbsr ben 16. Haftaya kadar kesin kız hissediyordum aklıma erkek olma ihtimali bile gelmiyordu 12. Haftada doktorda kıza benzettiğini söyleyince artık kafamda kesinleşmişti. Ama 16. Hafta kontrolüne gideceğimiz gece rüyamda erkek olduğunu pipisini ultrason ekranında görüp çok şaşırıyordum ve ertesi gün aynı sahneyi yaşadım😀
Bbbsr srnglcskn bende hamileyim rüyamda erkek oldugunu gördüm gözleride maviydi ama bakalım doğrumu cıkcak tersine mi cıkçak bir oğlum var zaten ikincisi ne olcak bakalım
MeryemAsln İlke hamileyken erkek olacağını görmüştüm oğlum var, 2. ye hamileyim Bunda rüyam da kız olacağını gördüm Kızımız olacak Allah’ın izniyle doğuma çok az kaldı ☺️🌸
HnfeShn Bende 3 kere erkek bebek gördüm ama gebe değildim o zamanlar birinde emzirirken gördüm birinde doğururken gördüm hebüz cinsiyeti belli değil ama hep erkek hissettim bakalım çin takvimine göre de erkek diyo
Busra1290 Denizkaramuk ama ben çok inanmıştım ve heveslenmiştim🤭 bi tane oğlum var ikinci kız olursa diye ama kısmet artık sağlıklı olsunlar da 😊🐣
Elis90 Bbbsr ilk gebeliğimde hep erkek bebek görüyordum kızım oldu . İkinci gebeliğim bu sadece 1 kez kız bebek gördüm rüyamda. Doktor kız dedi . Bakalım hayırlısı.
262223-- Bbbsr ben rüyamda kız gördüm ikiz birde erkek oldu 😂💙 hayırlısı sağlıklı olsun yeter bizim için
Kalbiimde2can Ilk hamileligimde oglum oldugunu gördüm ve oglum oldu 🧿 bu hamileligimde bebegimi gördüm ama hic kiz yada erkek olarak degil ve yine oglum olacak insallah🤲🏻❤️
Bbbsr Ayy bakalım benim ne olcak merakla bekliyorum 3 hafta sonra belli olur heralde diye düşünüyorum