bebegimmm60 Adapte34 kasıklarına yakın alt karında hissedersin genelde ama genelde 17. hafta hareketleri hissetmek için erken diyorlar kişiden kişiye değişebilir belki de
Ecem95 Adapte34 ilk hamilelikse 17. Hafta biraz erken 21-22 haftayı buluyor gerçekten hissetmek doktorum bana 21. Haftada hissetmeye basladın mı diye sormuştu ve o haftada hissetmeye baslamıstım
Minis122 Adapte34 22 hatlftayq ladar kadikta oluyor genelde sonra yukari cikiyor benim hep kasiktaydi
262223-- Adapte34 19 olduk nerdeyse ne zaman hissederim bilmem artık ara ara damar seğirmesi gibi pıt pıt şeyler hissetim
Adapte34 Ecem95 ikinci hamileliğim 15. Haftadan beri ara ara tabi çok hafif hissediyorum ama bazen kasıklarımda bazen karnıma yakın yerde acaba karıştırıyor muyum diye düşündüm
minikmelegim_ Adapte34 benim de ikinci gebeliğim. Bebeğin bir yere toplandığı anları çok net hissediyorum. Karın kası kalmadığı için ilk doğum dolayısıyla 😂 hissetmek daha erken oluyor
Minmini Adapte34 18-19 hafta civarı göbek deliği hizasının altında kalan kısımda hissediyordum. Alt karın diyebiliriz sanırım.
Adapte34 262223-- ya bide her sabah karnımda bi ağrıyla uyanıyorum bilmiyorum üşütüyorum ondan mı benim gibi olan var mı