Casu Yoğun stres altında, hareketsiz bir döngü içerisinde çalışıyorum. Bu tempoda çay, kahve, çikolata gibi ürünler kullanmamaya çalışmak oldukça zor oluyor. Kafein kullanımı gebe kalmaya engel oluyor mu? Tamamen bu tüketimler bırakılmalı mıdır?
mamacitaS Casu bence hayir bende hamile kalmadan önce 3 turk kahvesi tuketirdim gunde ayrica bazen filtre kahve vs gibi seyler pcos teshisimde vardi ama hamileyim sanirim hareket veya stres kafeinden daha fazla zararlidir
abilgen Casu günde 3 bardak sütlü filtre, çay vb içerdim. Pco da vardı. Yaşım da 30 üstü, evlendim 2 ay sonra hamile kaldım. Yani Bence çok alakası yok
Ayse_nur2204 Casu ben bir günde 3 Türk kahvesi 2 nescafe çikolata kola sigara tüketirdim hamileyim şuan alakası olduğunu düşünmüyorum
Casu mamacitaS her ne kadar güne bugün stres yok diyerek başlasamda, olmadık zamanlarda olmadık gerginlikler yaşıyorum. Bu da ister istemez stresli günler geçirmeme neden oluyor.
Honeymom17 Canim yanlis yonlendirmek istemem ama ben aylarca hamile.kalmak istiyorum diye nescafe icmedim tam vazgectigim ay gunde 3kez iciyodum hamile kalmistim o ay
Aysun0312 Günde neredeyse 4-5 bardak 200 ml ilk olanından filtre kahve içiyordum+sigara +elle hap içmeme rağmen bebek istemiyordum ama kaçak oldu ve hamileyim kahveyle bi alakası yok herkes çık biliyor konuşuyor işte amannnnn ne gereksİz insanlar var olur sabret
Casu Umarım yakın zamanda olur 🧸aylar aylar önceden değerimede baktırdım. AMH 3,22 FSH 9,30 TSH 1,27 doktor %90 kalırsın dedi ama ⅘ aydır gebelik olmadı. Nerde ne eksik yapıyorum bilmiyorum 😭