Reyhan_gul Merhabalar 36 haftada neler oluyor paylaşırmısınız ben yumruk. Çok yiyorum bazen acıtıyor vajinamda hissediyorum gezerken içimde vuruyor gibi başı aşagı da olduğu ıcın yürürken çok zorlanıyorum kalıyorum olduğum yerde ameliyat olmuş gibi minik adımlar atıyorum kesilmiş gibi karnım etek kısmı ağrıyor 😣 sezeryan olacağım sizce hangi hafta da alır doktor bebeği artık keşke doğsa diyorum gün sayıyorum
Zehra_25x Reyhan_gul sezeryan dusunuyorsan elinden geldigince icinde tutmaya calis ayaklarini havaya uzat dinlen surekli en azindan 38 haftani doldur bebegin biraz daha toparlasin az kalmis zaten rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Sla8995 Reyhan_gul ay benimde asagıda bebiş bazen de toplanıyor karnımın orta yerinde kalıyor canımı acıtıyor bu zamanlar da Benim 36 bitecek Salı 37 inşallah . 38+2de de planlı sezaryen olacak o vakte kadar dursun da 🫠😁🙏🏼🙏🏼
muser24 Yarın 36+0 olucam ama şimdiden dediğiniz bütün şeyleri yaşıyorum, 3-4 gündür yürümekte çok zorlanıyorum, ameliyatlı gibiyim.