AlininAysesii
Cnsmrc
Kızlar size emzirirken yazıyorum şuan 🤗 bu benim ikinci doğumumdu 20 yaşında ilk doğumumu yine beyhekimde yaptım neşe çakmakçıya gidiyordum hep oğlum 39+4te sadece 4 saatte suni sancı almadan kendi sancımla 3890 doğdu 2 dikişim vardı biri içeride biri dışarıda şuan 24 yaşındayım kızımı doğurdum yine neşe hanıma gidiyordum fakat doğumum geçe kaldı 41+5te geldi kızım planladığımızın cok cok ileri bi tarihiydi şansıma doktorumun 1 günlüğüne yurt dışına gittiği kongre bana denk geldi o yüzden yakın arkadaşı sevilay hanım ilgilendi ben zaten gittiğimde 7,5 cm açıklıkla gitmişim panik yaparım diye söylememişler sabah 6da sancılandım yoğun adet sancısı gibiydi sadece sonra 9a 5 kala hastaneye geçtik ve kızım 10,35te kollarımdaydı ya şöyle diyim dikişsiz doğum efsane bi durum sevilay hanımda cok ilgilendi kendi doktorum olmayınca biraz panik olmuştum hiç tanımadığım bi doktordu ama cok sakin bi hanfendi konuşkan güzel ilgilendi 9 ay bakmadım diyip ilgilenmeyebilirdi orda selin ve Meliha ebeler var beyhekimin ebeleri cidden harika eğitimli olgun kişiler önce jakuziye girdim orda sabah olduğundan karnım açtı çikolata ve meyve suyu yedirdi eşim suda😅 meliha ebe sağolsun seni aç bekletemem biraz enerji lazım sana dedi o loş ortam mumlar yanınızda en büyük destek eşiniz harikaydı herşey bu arada 3 dk da bir di sancım ama suda hiçbişey hissetmiyorsunuz cidden suda doğum bir velinimet hiç ayakta duş gibi gibi değil neşe hanımda demişti ikinci doğumun cok kolay olacsk ben muaynaneden yetilemezdim belki de sana derdi hep ben doğumuma doyamadım kızlar yani herşeyi akışına bırakın dua edin benden size tavsiye meryem ana otunu koymayı unutmayın sancınız başlayınca ve inanın buna sancı arasında da Sümme sebile yesserahü bunu tekrarlayın ebelerinizr güvenin okadar hızlı oldu ki herşey bi anda kızım ıkınmaya gerek kalmadan kendi itti kendini tek seferde kucağımdaydı ona ilk ben dokundum aldım gögsüme koydum annemler daha odamu süsleyememişler inanamadılar doğduğu haberini alıp yanıma geldiklerinde hep sakin kalmaya çalışın bebeğiniz de size yardım etsin nefes alın hep bağırmayın bunun size hiçbir faydası olmayacak kendinizi kimseyle kıyaslamayın herkes farklı hep iyi şeyleri okuyun kendinşze inanın inanın çektiğim adet sancıları kadar ağır sancılar yaşamadım 3gün beni yatağa yatırır adet sancısı yapabileceğinize inanın sonunda cok güzel bi nimet var cünkü ve dikişsiz doğum aşırı rahatlık bi anda yeniden doğuyorsunuz her işinize kendiniz koşuyorsunuz bu arada başından beri sorunlu bi hamileliğim vardı ne ilişki ne yürüyüş hiçbişey yapamadım devamlı yattım ama bunların hiçbir önemi yok vücut buna programlı yani herşey kendiğinden oluyor zaten sizin hiçbişey yapmanıza gerek yok 6da uykumdan uyandıran sancıyla gittim sadece yoğun olarak son 10 dk sancı çektim okadar hep kasıklarım ağrıdı kızımda ve sonuç olarak 3920 52 cm bi kızım oldu doğum ücreti olarakta eşimin fabrikasının sendika anlaşması olduğu için bize 3800e geldi normal fiyatları 5 bini buluyor diye biliyorum merak ettiğiniz bişey olursa sorabilirsinşz kızlar 🤗 biraz uzun oldu helal edin 💕