symag Burcu48 kız erkeğin de kullanabileceği renkler al bence. Sarılı 5 li yenidoğan takımı alabilirsin. Ara renkler tercih et.
Hizligonzales Burcu48 zibinlar coraplar kiz ve erkegin kullanabilecegi renklerde takim biberon emzik alt acma seti aslinda hersey alinabilir🤣
Ikioglusannesi Burcu48 bebek arabasi Bez ıslak mendil pişik kremi stok yapma ne kullanacağı belli olmaz Beyaz zibinlar Unisex kiyafetler corap eldivende olabilir sade renk muslin kundak vs alacaksan onlardan
binnur64 Burcu48 kıyafet hariç her şeyini alabilirsiniz. beşik, dolap, bebek arabası, puset, küvet, bakım seti gibi gibii
Burcu48 Hizligonzales emzik de damaksız diye bi şey duydum sanki anne göğsüne benzediği için emmeyi red etmiyor böylelikle diyorlar doğru mu sizce
Hizligonzales Burcu48 o hic belli olmuyor aslinda ya bide her emzigi emmeye biliyorlarda ben mesela damakli damaksiz kac cesit emxik denedim en son aventin emzigini tuttu zaten bence ilk ay vermeyin 1aydan sonra verin emziği o zaman emme reddi olacaginida cok sanmiyorum
femme Burcu48 ben cinsiyeti belli olmadan önce Küvet takımını deterjanlarini kişisel bakim ateş ölçer Şampuan gibi şeyler almıştım.
Burcu48 femme evet ateş ölçer aklıma gelmedi teşekkür ederim 🙏 kusura bakmayan ilk bebeğim olacak ne alınır acemiyim 🌺
Yazmelegi_ Burcu48 kız ve erkeğin kullanabileceği büyük eşyalar alındı bizde gri tonlarında cinsiyet belli olunca da bir kaç kıyafet aldık şimdi ara verdik doğuma yakın tekrar baslycaz
symag Burcu48 bende bu şekil almak istiyorum da. Yenidoğan bebek yatabilir mi ayarlanabilir mi. Set halinde satıyorlar ben bunu tekli almak istiyorum
Burcu48 symag kolu ayarlanıyor sadece yatak kısmı sabit bunun bende açıkçası düşünüyorum bu şekilde yenidoğan hemen koyamam galiba 🙈