Pinar0808 Kubraa_t nazire hanımı bende duydum sezaryene yönlendiriyor genelde dediler.yılmaz gencoyu çoğu kişi övdü ama çok yoğun gerçekten
maviruya Kubraa_t Normal doğum ücretini ne zaman sordunuz acaba. Bende aynı hastaneye gidiyorum da Nazire hanıma güncel doğum fiyatı mı
Bahartryk Pinar0808 doktor iyi ama ebeleri çok kötü beni maf etmişlerdi normal istedim bişey.uydurup.durdular 10.saat bekledim sezeryan aldılar hastaneyi önermiyorum
Krnn1 Pinar0808 bossan hast. Dilara basat var. Ben orda doğum yaptım çok memnun kaldım. Hastane yeni olduğu için tertemiz. Çalışanlar ilgili. Doktoru ebesi çok başarılı.
hilalaktascelik Pinar0808 Şu an Antep’te yaşamıyorum ancak annem yengem ablam hepsi Nurettin kavcı ile doğum yapmışlar. Beni de o doğurtmuş. Antep’te olsam bir saniye bile düşünmem instagramdan da bakabilirsiniz yılların doktoru
Ftma2 Pinar0808 cidden çok harika bir doktor şuan bende istanbula taşındım taşınmasam nazire hanıma gidecektim
Minikmucizemmmmmmmmmmm Mimi10 manolya hanıma gittim iyi gibi fakat muayenesi 550 olmus kan tahlili ile beraber 700 tl ödedim bna fiyat çok fazla geldi 🫣
Lur-2006 Mrv2772 merhaba açıkçası ben sezeryan olacağim için gittiğim hiç bir doktora sormadım bu soruyu 😀 ama abdullah Göymen normal doğum yanlısı bunu biliyorum