Dilanburak Kızlar yeni gebeler Doğum yapanlar beneişleriniz sağ yumurtalıkta mı sol da mı gelişmiş sağ da gelişen kız mı erkek mi
YagizAsyaMom Dilanburak sağ yumurtalığımda kistim le beraber hamile olduğumu öğrenim oğlum olacak cinsiyete ilgisi var mı bilmiyorum ama 😎
Cismmpoyraz48 Dilanburak kızım olacak saģdaydı hep şimdi her yerde. Oğlum da var 2 yaşında o da sağ da oldu hep sağa sola bakmıyor yani cinsiyet 😊
Dilanburak YagizAsyaMom doktor da bana dedi sağ yumurtalıkta gelişmiş erkek olma ihtimali yüksek diye omdan sordum😍
Dilanburak Cismmpoyraz48 doktor sağ tarafta oluşmuş çocuk erkek olma ihtimali yüksek deyince sizlere sorayım dedim 😅
Gulsummldr Dilanburak doktor bi tarafta oluşmuş demedi. Hep göbeğimin çevresine baktı ultrasondada hiç bi yönlü değildi. Acıkcası ilk defa sizden duyuyorum böyle bi ayrırım
Dilanburak ozgul23 hayırlısı olsun canım benim de sağ tarafta erkek olabilir dedi ama daha cinsiyet belli değilm
Dilanburak Gulsummldr ya öyle mi aslında evet bende ilk defa doktorumdan duydum ama bi kaç arkadaşa sorunca onlar da evet doğrudur duyduk demişlerdi bi de sizlere sormak istedim
Gis Dilanburak ne alaka ya. Zaten cinsiyeti belirleyen baba. Annenin hangi yumurtaligindan yumurta olusmasiyla ne alakasi var. Her yumurta xx kromozomu tasiyor zaten