edabky Merhaba, Ufuvit marka takviye kullanan oldu mu? Kullanan arkadaşlar doktor önerisiyle mi başladınız, yoksa kendi tercihiniz olarak doktorunuza onaylatıp mı kullandınız? Yeterli takviyeyi sağlıyor mu?
Mutlulukkk edabky yaa bende hamileelikten once kullaniyordum. Onlardan kullanmak istiyorum ama doktoruma flanda hc soramadim. Marka olarak vs pek bilinmiyordur belki diye. Bende burada bekliyim belki yazan birileri olur. İnşaallah kullananlar vardir
edabky Mutlulukkk Ben de temiz içerikli olduğuna güvenerek kullanmak istedim, yeni aldım sayılır. Henüz doktora sormadım, inşallah önümüzdeki kontrolümde soracağım. Herkesin değerlerine vs. göre uygun olup olmayacağı değişebilir tabii ki ama yine de doktorumun görüşünü yazarım size de buraya 🌸
Ness54 edabky merhaba ufuvit hakkındaki yorumunuzu güncellememişsiniz. Doktorunuz onay verdi mi acaba ?
Ness54 Mutlulukkk merhaba ufuvit hakkındaki yorumunuzu güncellememişsiniz.Doktorunuz onayladı mı acaba ?
Mutlulukkk Ness54 sormustum ben onermiyorum boyle pek bilinmeyen markalari demsti ama o doktorumuda degstrmistim coktan 😂 yeniden hamile olsam kullanirdim onu yaa. İlac iciyoruz icinde neler var, o temiz vitamini neden kullanmayaym ki ,🤷🏻♀️