Anady123 Arkadaşları beta değerim 673.1 gebelik var mı varsa sizce kaç haftalık salı günü bu değer artarsa kese görünürür mü?
Sunshine123 Anady123 Var tabi hayırlı olsun 🌸 Haftalığı betayla ölçülmez son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayın. Bizlere de dua edin 🫶
Ervaduru Keseyi hemen görmeye gitmeyin benim 1545 le gözükmemişti hemen doktorlar korkuyolsr yok dış gebelik bilmem ne hesabını çarpı 2 yaparak hesapla en doğrusu sonuc 5000 le karından gözüküyormuş.
alitalia Son adet tarihine göre hesaplanır canım değerle hafta belirlenmez. Benim regle 2 gün kala 630 çıkmıştı regl günümde yani 4 haftalıkken 1818 çıktı.
Anady123 Çok teşekkür ederim son adet tarihinin ilk günü 17 Mart benim düzenli adet gören biriydim şuan kaç haftalıktır o zaman bebeğim? Peki bu değer salı gününe kadar bir sıkıntı yoksa bini geçer mi
NewMom__ Anady123 Salı gününe kadar bini geçer ama kesin net görünür diyemiyorum görünmezse de panik yapmayın gayet normal. Geç ve ya erken döllenme olmadıysa 5 haftalık olması gerek