Papatyaa_01 Kızlar bebeğim 28 günlük ayaklarının altına masaj için kullanabilir miyim acaba günde bir kere felan, sizler kullanıyor musunuz faydasını gördünüz mü gaz için
Momtheangel Papatyaa_01 ben kullandım çok faydasını gördüm ama şu şekilde yap 1 çay k acı elma yağı 1 çay k zeytinyağ karıştır ayak altlarına masaj yap kalan yağ ile karnına masaj yap çok iyi geliyor kızıma hep yaptım ben kolikti fayda görmüştüm
Hallerimvarbenim Papatyaa_01 Acı elma yağının felç bile yapabileceğini söylüyor bazı doktorlar bazı doktorlar da faydalı diyor. Ben tatlı elma yağı kekik yağı zeytin yağı üçlüsünü karıştırdım karnına ve ayak altlarına sürdüm hep faydasını gördük baya
Papatyaa_01 Momtheangel bizimki kolik değil ama gazı var yani, birde daha küçük ya acaba zarar felan olur mu diyede korkuyorum ya
Momtheangel Papatyaa_01 zeytinyağı ile karıştırın cildinde sıkıntı yoksa bir sorun da olmaz sabah akşam ben devamlı kullandım cnm
mylittlebabym Bende dün aldım dün akşam sürdüm ayağının altına, biraz rahat uyudu sanki. 1 damla sürdüm ama sadece.
Papatyaa_01 mylittlebabym evet biraz yoğun çok az birşey yetiyor, bende şimdi sürdüm bizimki sancılandı biraz inşallah faydası olur
Papatyaa_01 Momtheangel cildinde sıkıntı yok aynen öyle yapıyım nolur nolmaz riske atmayım bebişim daha küçük :)