Asyaam28 Arkadaşlar 39+4 haftadayz hafif hafif pembe kanlı akıntı geliyor başka bir belirtim yok sancı vs olmuyor sadece akıntı var normal mi vücut kendi ni hazırlıyor diye girmiyorm hastaneye ilk gebeligim biraz heyecanlıyım o yüzden 🙂
Aden123 Asyaam28 Bi doğuramadık 😂 hazırlıyor artık çok normal her an her şey olabilir ☺️ bende nişan gelmedi ama dün geceden beri ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor bende bekliyorum öyle 😢
Cgdm07 Asyaam28 bazen sancılar hissedilmiyor olabilir normalde ağrısı olmayan ama açılması olup nst de sancı çıkan bı çok kişi var sakin kalıp egzersiz yapabilirsiniz sancılarıniz başladığında da kontrol amaçlı bı doktora gitmenizi öneririm
zehraaaabb Asyaam28 ahh bemde az önce aynı postu açtım akıntım çok fazla bnm de ve ayaklarım kütük gıbı oldu ama sancı falan hıssetmıyorum bende
Asyaam28 Aden123 ağrı varsa sıklaşnca şiddeti doguruyorsn demektir Allah yardımcimiz olsun sonlara doğru beklemekte zor oluyor
Aden123 Asyaam28 Çok kan gelirse hemen doktora gidin diyorlar ama hafifse geçtiyse biraz daha bekle bence canım sancın gelirse çok o zaman gidersin ya da için rahat edecekse arayabiliyorsan doktorunu ara sor belki öyle yardımcı olur en azından
Aden123 Asyaam28 merhaba canım gözün aydın ❤️ay sorma burda konuştuktan bir gün sonra doğurdum ama nasıl doğurdum 🙈 daha yeni kendime geliyorum