nurmin Üçüz bekleyen anneler ve üçüz evladı olan anneler siz ilk etapta anne yanı için hangi yatak aldınız önerileriniz nelerdir
muziceanne_ nurmin bende ikizlere hamileyim Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bende nasıl beşik alacağım derdindeyim yazan olursa bende bilgilenmek isterim 🥰
Yasemin97 nurmin Canım ben oda aldım ilkte ana kucağı aldım cokta yatmadılar aslında sonra odalarında yattılar erken alışmıs oldular yanı
Sudek muziceanne_ canım bende ikiz gebeyim. Park yatak aldım şuanlık. Birkaç ay sonra ikinci park yatağı alacağım. Araba olarak ibiza pro 2071 aldım. Çoğul gebelik olunca seçmek çok zor oluyor cidden. Seçenek de daralıyor ister istemez
muziceanne_ Sudek bende park yatak almayı düşüyorum daha güzel bence içleri de büyük hem belirli bir yaşa kadar da kullanılabilir
nurmin Sudek park yataklar belli bir süre için ikizleri tek yatağa koymak içinde yeterli oluyo ama benüm üçüz acaba yeterli olurmu ki
Byidilto nurmin Canım üçüzler için uygun olur mu bilmiyorum ama piercardin beşik baya geniş bak istersen bir
Byidilto nurmin Pierre Cardin Gaia park yatak modeli ben e bebekte baktığımda diğerlerinden daha genişti o yüzden tercih ettim