Benimkide sana benzer bir hikaye. Normal doğum planlanmıştı. Doktorumun özel kliniği var , hastane özel hastane farklı farklı yani. Hiçbir sıkıntım , derdim , sancım yokken nst de de yoktu 38+6 da açılma var mı diye kontrol etti doktor canım yandı tabi. Yine pek bir şeyim yoktu ilk başta. Bu arada defalarca sormama rağmen doğum yapacağım hastaneye o gün evrakları teslim ettik. Bize verdiler. Her neyse çıktım doktorun yanından yemğe gittim avm de geziyorum derken yavaştan yavaştan benim adet sancısı gibi ağrılrım başladı. Ama çok umursamadım doktorum 2-3 hfta daha doğurmazsın sen dedi. Eve gittim. Muayeneden 3 saat sonra falan suyum geldi birden. İlk altıma kaçırdım sandım ne yalan söyleyeyim. Doktora haber verdik hastaneye gidin hemen dedi. Hastaneye gidesiye kadar benim göbeğim yarıyA indi. Karnım bebeğin şeklini aldı bütün suyu gitti çocuğun öyle düşün. Evrakları o gin verdiğimiz için hastaneye ilk oda sıkıntısı çektik. Sonra bulduk vs doktor geldi direk suni sancı verdi. 3-4 saat suni sancı aldım. Artık dk da bir giriyor ve ben dayanamıyorum. Ama açılmam yok 1 cm. Doktor dedi işte sezeyana alalım suyuda gitti ben mesuliyet kabul etmem eşimde baktı böyle olmuyır sezeryana döndük. Sezeryandan çıktıktan sonra odaya doğru düzgün hiç mi hemşire uğramaz. Bir çocuk nasıl tutukur emzirilşr onu gösterin yok. Gaz sancım var doğumu unuttum. Ağlıyorum kolumu aşağı bile indiremiyorum. Ağrı kesici yaptıramadım. Kolumdaki branül yamuldu şişti onu çıkarttıramadım. Epidural spinal kombine yapıldı doğumda takıldı hastaneden çıkasıya kadar epidurali çıkarttıramadım belim acıyor yatamıyorum. Defalarca yemek istedim gelmedi. Ya altımdaki kanlı çarşafı değiştirmediler artık en son refakatçi çarşafı bulup kendimiz değiştirdik. Bir kaç gelip gittiler bebeği emzir aç bebeği emzir aç. Emziriyorum ama doyup doymadığını anlamıyorum ki.. sürekli uyuyor zaten başka hiçbir bilgş verilmedi. Meğer çocuğumla aramızda a b uyuşmazlığı varmış sarılık değerleri yüksekmiş ondan uyuyormuş. Anlatsana be hemşire emzirmek için daha fazla çabalardım gerekirse hiç uyutmazdım. Doğumdan sonra o hastanede o kadar çok sıkıntı çektim ki.. Hakkımı helal etmiyorum hiçbir hemşireye. Defalarca yanlarına gittim. Geliyoruz , yapıcaz deyip uğramadılar odaya.. Şimdi ikinciye hamileyim. İnşallah aynı sıkıntıları yaşamam