babymom1017 Kızlar merhaba 25 haftalık hamileyim, geceleri resmen kalça ve bacak ağrısından uyuyamıyorum. Doktora sordum hafta ilerledikçe ödem arttığı için normal dedi. Bu durumu yaşayanınız var mı?
nurbanu-y babymom1017 28. Haftamdayım benimde kalça ağrım oluyor geceleri sürekli uyanıp dönüyorum. 2 gece önce de sol bacağıma uykuda çok şiddetli kramp girdi, normalde kramp olmuyordu daha önce ilk defa o gece oldu acısı bugün yeni yeni geçmeye başladı
3bebeli1kedili babymom1017 hamileliğimin 25. Haftasından itibaren doğuma kadar dayanılmaz sancılar çektim 35+3 haftalık doğum yaptım o güne kadar ne gecem gece ne de gündüzüm gündüz. Magnezyum takviyesi kullandım. Eğer ağrı devam ederse muhakkak doktoruna danış. Bana çok zorda kalırsam parol kullandım.
Hamis4k_ babymom1017 magnezyum isteyin doktorunuzdan hem ağrılara hem de uykusuzluğa birebir sidefer kullanıyorum çok memnunum
HTSY-3535 30 haftalık hamileyim bende de aynı durum var canım magnezyum içtiğim halde bir türlü bu ağrılar geçmedi bende fazla ayak da duramıyorum durdum mu kalçam ağrıyor ve tuzlu şeker tüketmeyen biriyim
babymom1017 nurbanu-y çok kötü bir ağrı ya ama normal sanırım sizlerinde başına geldiğine göre, doğuma kadar sabredicez o halde 😊
Goncaa41 Daha 17.haftamdayım Yaklaşık 3haftadır bu dediğiniz şeyi yaşıyorum magnezyum kullanıyorum çok şükür geçti diyebilirim
Sedanoufal Magnezya 200mg ve Ferrum demir kullanıyorum azaltıyor. Annede kansızlık yani anemi ve magnezyum azalıyor bu sebeple demir ilacını iki doza çıkardık Ferrumu. Magnezya da genelde 1 ama çok yorgun ve kramplı günlerde iki doz alıyorum