Daisy0000 Elifesilaymac 30dayım ayaklarım şişmeye başladı.Gerçi ben 13kg aldım onunda etkisi vardır muhakkak
Tugcekivrak Elifesilaymac son haftalarda daha çok oluyor ayakkabı bile giyemiyorsunuz ellerim ve ayaklarım davul gibi bastırıyorum içine çöküyor 😂 Çok şükür ben yarın kavuşuyorum bebişime doğumdan sonra hemen iniyor diyorlar inşallah öyledir 🙏🏻
semanur0456 Elifesilaymac 33 haftada başladı uyuşukluk ama bilmiyorım 35.nci haftadaym yüzüğüm ayakkabılarım halen oluyor
nerminnn_ Elifesilaymac 23. haftada başladı bende mağazada çalışıyorum bayram üstü ayakta kaldım diye oldu heralde dedim ama yok 24 de hala devam ve inmiyor 😞 zaten 40 numaraydı ayaklarım şuan 41 oldu
nurbanu-y Elifesilaymac 28. Haftama girdim sadece 1 kg aldım ama geceleri yattığımda ayak bileklerim uyuşuyor doğru düzgün uyuyamıyorum birkaç gecedir
Kubra-ulas Elifesilaymac 32 haftalık olduk bir haftadır var ödemlerim. Ya doğumdan sonra bu ödemler gider mi acaba çok kafama takıyorum. Kilo verememek çok korkutuyor beni
Kubra-ulas Elifesilaymac inşallah gider hiç bir zaman 65 üstüne çıkmadım şimdi ayna da kendimi böyle görmek moralimi bozuyor 😄