Edamarangoz @Mrymozbek 6-7 hafta arasında duyuluyor diye biliyorum ama 6 haftalıkken duymak her zaman mümkün olmuyor çok minik olduğu için bazen 7 haftalıkkende duyulabiliyor yinede yanlış yönlendirmek istemem doktorum 5 haftalıkken gittiğimde 2 hafta sonra gelmemi söyledi 😊
Merv3734 Adetim gecikince 3 gün test yaptim 2 gün sonrada kan verdim beta129. Araya bayram girdi sali doktora gideceğim bakalim🤲 son adet tarihine göre 5 haftalık iken öğrenmiş oluyorum
Edamarangoz @Cerenarga 151 değer 3+4 haftalıktım doktor her 2 günde bir değerlerin 2 katına çıktığını söylemişti doktora gittiğinde nekadarlık olduğunu söyler. Yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum sadece çok yeni yaşadıklarımdan yola çıkarak birşeyler paylaşıyorum😊
Cerenarga Edamarangoz cok teşekkür ederim o surectyekn regl olcakmıs gibi agrı oluyormuydu , bende arada bir regl olcakmısım gibi sancı oluyor
Edamarangoz @Cerenarga bu arada e nabıza giriş yaparak beta hcgnin üstüne tıklarsan sana kaç haftalık olduğunu belirtiyor orada
Eebb Ozoooo 7 gün gecıkme normal dedım hamile olduğumu düşünmedim sonuç kan değerim 5000 çıktı ve kalp atışı vardı🥰
Edamarangoz @Cerenarga 6. Haftaya girmek üzereyim hala daha sancılarım aşırı oluyor regl olucakmış gibi kasılmalar ağrılar bazen ağlayacak duruma geliyorum çok normalmiş 7. Haftadan sonra azalıyormuş