Ozoooo Evet güzel anneler hamileliğinizi kaç haftalıkken öğrendiniz ben 5 haftalıkken öğrenmiştim iki bebeğimi de ya siz? 🤰🩵
AsyaCngz55 Ozoooo 3. Haftamda öğrendim doktorum tebrik etti çok nadir bu kadar erken fark eden diye 😂
Ozoooo AsyaCngz55 benimde erken farketmiştim kesem bile yoktu ortada sata göre beş haftalık ama benimde üç haftalık ancadır 😹
Benazir_507 AsyaCngz55 Tayyibe42 ne gibi değişiklikler oldu bedeninizde bende bir şeyler fark ediyorum ama çok dikkat kesildiğim için mü acaba diyorum :)
NesliMomm AsyaCngz55 Benim de aynı şekilde oldu. Doktorum tebrik etti. Bilinçli annelere bayılıyorum dedi😂 daha kese bile görünmüyordu.
Surprizzz2022 Ozoooo ilkinde günüm geçmişti bir hafta gttik beta yüksek ckmisti ama ultrason da gorunmemisti Dr tahmini daha yeni demsti 3haftalikdir. 2.de 6+3 haftalikti öğrendiğimde 😅 cnku hamilelik aklıma gelmemişti midemi usuttum diye dolanıyordum😅😅
Eldgrn Ozoooo benim karışık geç döllenme 2 hafta kadar kana geçer geçmez öğrenmişim 5 hafta sata göre ama düzenlemiş sata göre 2 buçuk hafta sayılıyor