Kızlar küçük oğlum bugün tam 6 ay 20 günlük 6. Ay kontrolümüzde doktorumuz gelişim geriliği var hematolojik gelişimi geriden geliyo bebeğin dedi ve bir ay sonra tekrar görüşelim dedi 4 Mayıs’ta kontrolümüz var çok az zaman kaldı kontrol günümüze bunu deme gerekçesini ise şöyle anlatayim oğlum halen oturamiyor desteksiz oturması lazım dedi doktorumuz oturtmaya çalıştı ama drek sağa sola yada öne arkaya devriliyor hiç oturamiyor l yuzden gelişim geriliği var denildi bı ay boyunca yani kontrol gününe kadar sürekli desteksiz oturtmaya çalışın dedi kontrol günümüz yaklaştı fakat bı ilerleme yok üstelik destekli bile oturamiyor mesela bebek arabasında hava güzel olunca çıkarıyorum gezsin güneşini alsın diye yanlarını destekleyip arabada oturtmaya çalışıyorum ama Ozaman bile yan düşüyo niye bu kadar cansız kaldı anlamıyorum beslemesine de dikkat ediyorum yemesi de çok iyi aslında iştahlı bı bebek var mı bu durumu yaşayanlar nasıl bı tedavi uygulandı süreç nasıl işliyor yada tam kesin olarak teşhis edilmeso için ne gbi testler yapılıyor beni bı aydınlatır mısınız moralim çok bozuk 🥺