Findikaltinim Ezz Ocean Mummy doğuma kadar devam, bir dönem kuyruk sokumum batmaya başlamıştı o ağrılarım için osteo formula kullandım şuan ocean mummy + ocean microfer + ocean magnezyum ve d vit kullanıyorum.
Betisahin İmom da 400mch folik asit var. Doğuma kadar kullanılması zararlı olabilir mi bilmiyorum. Fazla folik asit çocukta hiperaktiflik yapabiliyor muş. Bende onu içiyordum 9. Haftada yım kokusuna tahammül edemedim bıraktım.
Dra21 Hlycsr91 sizde bulantıda bir artış oldumu kullandıktan sonra nasıl kullanıyorsunuz bende kullanıyorumda
Melikenl Dra21 aç karna sabah aldığım OMEGA-3 bulantı yaptı. Bende uyumadan önce içiyorum. Sabaha vücut emmiş oluyor ve sıkıntı yaşamıyorum.
Mire Ikiz_annesii böyle durumlarda eczacıya sorun veya randevu zamanı doktorunuza en basit ihtimal google da bile yazabilir emin olana kadar ordan da bakabilirsiniz
Ikiz_annesii Mire Google dan cikmiyo da bugün dahiliyeye gittim her zaman gittiğim doktora ona sordum eşi kadın doğum doktoru. Kullanmasın dedi😣 biraz omega 3 içeriği fazlaymış
Mire burcudemirr dediğim gibi içerisinde zencefil yağı olanlar bulantıyı önlüyor omega 3 içerisinde multivitamin olarak var ekstra almanıza gerek yok siz içerisindeki değerlere bakın
Ebrulianne06 Multivitamin olarak previt pozitif+ omega3 olarak Efas1200 +magnezyum olarak magnorm + demir ferro kullaniyorm hepsinden cok memnunum sadece d3 damlayi sevemedim hic duzenli kullanamadim keske kapsul formunda olanlardan verseler. 25 haftaligiz
Melikenl Ebrulianne06 bende aynı sıkıntıyı yaşadım. Coledan d3 var doktorum ondan yazdı. Yağ gibi değil. Şekerli su gibi bişey. D vitamini çok önemli aksatmamanızı öneririm
Melikenl Ezz fobmix OMEGA-3, fobmix B12, coledan d3, ferrum, magosit. 30. Haftaya girdim magnezyum ve vitamin takviyesi alıyorum. Çokta rahat bı hamilelik geçiyorum 🥰
Tgcgkhn Ezz ilk doktorum elenetal galiba onu yazmıştı başka doktora gittim o eskide kaldı artık dedi ocean mummy verdi onu kullanıyorum