Smnrgkklbr Mervearslanq ilginç işte bana hiç pozisyonla ilgili birşey demedi ama biraz aşağıda hissediyorum artık
Smnrgkklbr Balkupu-53 aynen hiç hissetmemekten iyidir ama herkes çok belli oluyor hareketleri diyince biraz tedirgin oldum bide kiloluyum acaba ondan dolayı da olabilir mi diyorum hissetmemin az olması
Balkupu-53 Smnrgkklbr cnm bende kiloluyum 89 ile hamile kaldım 99 kiloyum su anda onunla alakası yok 😂
Fadimehizz 26+5 haftalığız henüz doğum tarihi net değil ama temmuzun ortası gibi demişti doktorum bakalım bizim bebiş ne zaman gelecek kız çocukları erkenci olur diyorlar ama bakalım nasıl olacak
Balkupu-53 Fadimehizz canım bnm ilk evladım kızdı ve hiç gelmeye niyeti yoktu 41+3 te kendi isteğimle sezeryan oldum bebisim kiloluydu hayırlısı cnm 😍
Balkupu-53 Minis122 doktordan doktora değişi cnm bazıları daha ileriki haftada net tarih veriyo bazıları önceden
Minis122 Balkupu-53 bugun gitmistim. İzinfeymis geri geldim haftaya gidecegim o zam 26 haftalik olucam belki verir gun hayirlai artik saglikla gelsinde
Balkupu-53 Tatli2 her ay istemez doktor cnm tahlil belirli haftalar yapar birde kontrole gidince söyle şikayetlerini ona göre ilaç verir sana magnezyum eksikliğinden de olabilir
cookiemonsterr Balkupu-53 25+4 üm temmuz sonu gibi dedik ama tam tarih belli değil 🙄 siz isteğe bağlı mı sezeryan olacaksınız 🙏🏻
Lavinia3009 Balkupu-53 sezaryen tarihinizi nasıl erken belirliyorlar, siz sezaryen istediğiniz için mi😊
Balkupu-53 Lavinia3009 yok cnm şöyle anlatayim devlet hastaneleri zaten mecbur olmayınca sezeryan yapmiyo özeller de isteğe bağlı öncelik normal doğum tabi ama bazı nedenlerden dolayı mecbur sezeryan oluyorsun benim ilk kızım sezeryandi ikinciside mecburen sezeryan oluyo o yüzden erken belirliyebiliyor doktor
Rubyyigit ballikedii ben de 29. Haftadayım ama şimdiden sezeryan tarihi nasıl veriyorlar acaba bana da anlatır mısınız?
ballikedii Rubyyigit benim doktorum aile dostu olduğu için bunu konuştuk istediğim tarihi ilettim kendisi duruma göre o tarihte yapabileceğini söylediği için ben konuştum. Ama gene de konuşulmalı bence