Eliffyasin @“happynew2” Ben Roborock s7 kullanıyorum alalı daha 1-2 ay oldu memnunum temizce siliyor süpürüyor ❤️
meleksaymaz Eliffyasin bende dün aldım haritalandırmasında odadaki puf çöp kovaları vs çektim oralarıda süpürsün diye ama varsayalım evde yokken çalıştırdım, onları çekemedim yine etrafını süpürürmü bi fikriniz varmı?
bademli_puding Birbebetoannesi bende dyson V15 le robot arasında kaldım sonra dedim ki kendi kendine temizleyeni varken neden yorulayım 🤣
Meleklerininannesii Ozoooo ben fakir Robert rs 770 kullanıyorum aşırı üstü aşırı memnun her yönden tavsiye ederim 🌸 roborock dan memnun kalan pek duymadım maalesef 🙏🏻
HanlarinMomysi Ozoooo s7 aldım çok memnunum. Koltukların altı yatak altlari özellikle elim ayağım oldu.
Atss0000 Ozoooo valla bende s6 max var elim ayagim yani inanilmsz iyi siddetle tavsiye ederim s7yle alakali bi bilgim yok☺️💐
NE02 Ozoooo benim Q7 ben çok memnunum çekiş gücü en yüksek robottu 4500 pa ben seviyorum yani gayet güzel temizliyor
Bsrakrs Bramasole mop kısmını nasıl temizliyorsunuz acaba on gündür kullanıyorum kullanımdan sonra yıkamak mı gerekiyor bez kısmını koku yapıyor sebebini anlamadım
Bramasole Bsrakrs temizlikten sonra değil de bir sonraki temizlikten önce yıkıyorum genelde hem ıslak kullanmak gerekiyor mopu iyi oluyor. Ama muhakkak iki temizlik arasında yıkamak gerek.
Bramasole Bsrakrs sıvı sabunla sıcak suyun altında yıkıyorum iki dakika genelde. Eğer banyo paspaslarım kirlendiyse onlarla makineye atıyorum arada😊