Mustafayigitvebeytugannesi Moom16 5 yıl önce ilk oğlumda kullanmıştım ama faydasını gormemistim. Diğer çocukta da prilam kullandım biraz fayda etti.
Merve_tna Moom16 ben kullandım sabah ve akşam olarak bana fayda etti ilk hamileliğimde prilam kullanıyordum o işe yarıyordu şuan ikinci hamileliğim prilam etki etmedi daha şiddetli bulantı yaşadım dramamie sayesinde geçti gitti ama çok şükür
bademli_puding Moom16 ben ilk kızımda kullandım onu tövbe ettim daha da kullanmam diye bana çok ağır geldi halüsinasyon falan görmüştüm bir gün boyunca aralıksız uyumuştum sarhoş gibiydim
Moom16 Mustafayigitvebeytugannesi hatırlıyor musunu ne kadar iciyoedunuz bende prilam kullanıyordum suan bitti yazdırtmasım hafta sonu diye arada prilam fayda etmeyince doktorum yazmıştı şimdi evde olunca onu deneyeyim dedim
Mustafayigitvebeytugannesi Moom16 2 yıl oldu tam hatırlamıyorum ama sanırım günde 1 tane akşam yatarken iciyodum diye aklimda kalmış yanlışta olabilir sizi yanlis yonlendirmek istemem. Ama şuan kullanan arkadaşlar yorum yaparlar diye tahmin ediyorum 🌺
Moom16 bademli_puding aaaa çok etkisiz ilaç ya bende fayda görmeyi umut ediyordum yarın yazdırayım prilamdan devam