sarya21 Eveeet ve sonunda sıra banada geldi, doğum hikayemi yazma vakti şimdi benim... ilk dogumum zorunlu sezaryen olması sebebi ile ikinci dogumumda planlı sezaryen oldu 12.11.2018 sabah 8;45 minik kuzucugumla herşeyi birebir yaşayarak buluştuk çok güzel ve sıcak bir ortamda tüm personelin güler yüzü ve nazik konuşmaları ile gerçekleşti dogumum. Bebeğimin dünyaya geldiğini söyledi dr.um ama ben ağladığını duyamayınca bir an çok korku ve heyecan yaşadım sonra derinden bir ingaaaa ile sesini duyurdu bana kuzucugum hersey cok güzel gecti ve bitti odama indirdiler spinal sezaryen de söylendiği gibi bir baş ağrısı yaşamadım çok şükür tabi ameliyat olmam sebebi ile ağrılarım çok, sürekli ağrı kesici almak zorundayim ama bebeğimi emzirmek ve onu koklamak o acılara değiyor evet ağrıdan duramadigim anlar olsada çok şükür allah'ıma ki sağlıklı doğdu yavrucağım Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin....
sarya21 kayramom teşekkür ederim depend almadim benim kanamam çok olmuyor hasta bezi ilk gün 3-4 tane kullandım ertesi gün eve geçince ped e gectim