Emineedrk Koyu mavi göz rengi sonradan hangi renge dönüyor bir deee bebişlerinizin göz rengi kaçıncı ayında oturdu
Semanurk Emineedrk doğduğunda maviydi 8 aya doğru yeşile döndü 1.5 yaş gibi yeşille bal köpüğü arasıydı şuan 2 yaşında bal köpüğü ela arası bişey 😂 ben yeşil gözlüyüm bu arada renkli kalır diye çok beklemiştim
Aslaninannesi01 Emineedrk koyu maviydi 6. 7. Ayına kadar eşimin gözleri mavi,mavi olacak diye düşünürken koyu kahverengi şuan benim gözlerim koyu kahverengi sonra da hiç değişmedi şuan 20 aylık
Tiiffany Emineedrk Dogdugundan bu yana her renge girdi 6.aydan sonra kahvede karar kıldı Diğer cocugum maviydi mavi kaldı hiç değişim olmadi Ama bende değişim olmus. 5 yasına kadar gözlerim mavi sonrasında yeşil olmus o sekilde kaldı
beyzzsenturkk Emineedrk doğduğunda siyahtı yavastan yesilimsi bi renge dönüyor 😂 bende hep maviş bekledim olmadı
Emineedrk Aslaninannesi01 bizde de eşim mavi gözlü ben elayım çocuk ne olucak çok merak ediyorum tipi aynı babası gözleri büyük ihtimal bana benzer heralde 😂
Bet1 Emineedrk 8. Ay gibi göz rengi belli oluyor ilk başta koyu maviydi kahverengi oldu tabiki de sonuçta anne baba kahverengi