262223-- Lavinia96 😂yok daha neler daha bebek rahime tutunmuyor bile 1 haftada kanda idrarda bile çıkmaz tüp Bebek olanlar nadiren görüyor
tazeanne_20 Lavinia96 son adet tarihim 4 ağustos,26 ağustosta hamile olduğumu öğrendim kan tahliliyle
Bet1 Lavinia96 adete 10 gün kala öğrendim gebelik testinde ama 2 3 gün öncesinde de ben net olarak hissediyordum hamileyim diye
Melissa67 Ben çok erken öğrendim gece rüyamda gördüm sanah test yaptım 😂 Şubat ayının 4-5 i ovulasyon günümdü bebek için denemelerimiz oldu, ayın 14’ü sevgililer gününde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı çok şükür şimdi 3 aylık gebeyim.
Zeyzey055 Ilk gebigimde 2 haftalikken öğrendim adetim geçmeden canim 1 hafta çok erken zaten çıkmaz kanda idrarda
minikmucizeemaak Lavinia96 Değerle hafta ölçülmez canım son adet tarihine göre hesaplanır benimde ilk değerim 12.58 di 2 gün sonra 79.41 2 gün sonra 259,45 2 gün sonra 509.67 oldu böyle yükseldi değer 2 günde bir 2 katına çıkan bir şey değerle nasıl ölçülsün
ezgermshn Lavinia96 3 haftalikken ogrendim keske daha gec ogrenseydim vakit zor gecti 23.haftadayiz simdi😄
Lavinia96 ezgermshn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bana da kimyasal dediler başta kanama oldu değer düşmedi. ✨
ezgermshn Lavinia96 ben bir kere idrar testi bir kere de kan testi yaptirdim betayi bir kez gördüm yükseldi düştü dedikleri konuyu anlamıyorum ama ilk etapta keseyi göremedi bekledik 6.haftada tekrar cagirdi kese var kalp atisi yok dedi 8.haftada kalp atisini duyduk cok sukur ama o ilk 5 hafta asla aklim yerinde degildi cunku biz korunmayi 19 kasimda biraktik 23 aralikta hamile oldugumu anladim inanamiyordum gercekligine yanlis bir seyler olacak diye korkuyordum. O korkuları yaşıyor olmalisin sen de cok iyi anliyorum strese girme
Kumru_6694 Yok yavrum erken gebelik testiyle adet günümde öğrendim ben 4 hafta 1 günlük idi anca beta yükseliyor zaten vücudunda ❤️
ezgermshn Lavinia96 kimyasal olduğunu kim söyledi peki? Farklı bir doktora daha görünmelisin kendini üzersen miniğin de etkilenir canım ❤️ allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin