mucizeeemmm Seymakocabey bende ağrı felan hiç bişey olmadı çok iyiydim kanamam oldu gittim bebekte iyi hiç bir sorun yok kanama neden olduğu pek bilinemiyor ama kese etrafı felan bebek hepsi iyi
mucizeeemmm Anonim2 gittim bebek iyiydi hiç bir sorun yoktu bebek sağlıklı kalp atışı felan kanama bebekle ilgili değil ikimizde gayet iyiyiz kanamam durdu hiç bir sorun yok çok şükür
mrvsrcn mucizeeemmm cinsel ilişki yaşadıysanız yakın zamanda ondan olmuş olabilir benimde olmuştu 11. haftada ama benimki leke şeklinde gelmişti ilişkiden bi iki gün sonra
mucizeeemmm tugrullsmomms yok hiç bişey vermediler kanama bebekle ilgili değilmiş ilaç felan hiç bişey yazmadılar sanırım iç tarafta yara oldu cinsel ilişjiden sonra kanamam başladı
mucizeeemmm mrvsrcn evet benimde ilişkiden sonra geldi ama baya geldi ben ona şaşırdım ama hiç bir sorun görmediler çok şükür kanamam durdu ilişkye bi kaç ay ara vermeyi düşünüyoruz korktuk açıkçası. Yara felan var belki iç tarafta ondan oldu
mrvsrcn mucizeeemmm yara olsa görürdü doktor alttan muayene etmiştir bize direkt ilişki oldu mu diye sormuşlardı zorlandıysanız o yüzdendir bize de yasaklanmıştı dikkat edin bir süre , çok geçmiş olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
mucizeeemmm mrvsrcn yok Altan bakmadı hiç perşembe Randevum var doktorum bakar onunla konuştuk o muane edecek acilde kan tahlili yaptı ekografi yaptı iyi dedi kanın nerden geldiği belli değil diyor yara ola bilir dediler ama Altan muane yapmadı