busragil havvasutcu valla şuan cam açik üstümde pike forumda takiliyorum uykum gelsin diye, yanıyorum😁, bıktim yavv,dogmadan uyutmamaya basladi sbbsndndn
Ndkr havvasutcu bende 31 ağrı sızı terleme acıkma yüzünden uyku yok 2 saat uyudum uyandım wc diye daha da yok bitti uyku çok zorlanıyorum böyle son haftalar nasıl geçecek bana mı böyle diyorum sizler yazdıkça bende güç buluyorum 😔
havvasutcu busragil he ya şimdiden başladı tatlı çilemiz 😊duramiyom yatakta pencereyi veya üstümü açık yatiyom bu seferde hastalanmaktan korkuyom.
usenmedimyaptimbirvelet busragil kız nerde yaşıyorsun bizde hâlâ yerden ısıtma açık yorganla yatıyoruz bir de bebek var onunda etkisiyle söndüremedik
havvasutcu busragil inşallah canım ya hamileliksel böyle yapiyom daha önce pencereyi açma yorganı atma gibi huyum yoktu 😅
busragil usenmedimyaptimbirvelet Bursa dayiz, benden ötürü hic denecek kadar dogalgaz faturalari ödedik bu kış😂 Bir de ev güney cephe tüm gün güneş ıcerde nedeni bu tabi🙄🙄
havvasutcu Ndkr Allah’a dayanıp guvenecez canim artık şu son haftalarda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😊
Crescent96 Haftadayım 1 de uyumusum 4 de tuvalete kalktım hala uyuyamıyorumm 😞 mide yanması sancı derken sabah oldu