Misraf Fsh 9.06 çıktı doktor çok olumsuz konuşmuş arkadaşım üzgün böyle birey yaşayıp hamile kalan var mı
turkuaz_ Misraf benim arkadaşıma bi doktor asla hamile kalamazsın dedi yıkılmıştı resmen arkadaşımZ sonra başka doktora gitti sadece rahim filmi çektiler 1 ay sonra hamile kaldı doktor o kadar pozitif biriydiki hormonlarındasa soeun vardı ama kaldı
Ehaseki Benim de başıma geldi. Hamile kalmak isteyince doktorumla görüşüp tahlil yaptırdım ve bu testi 3 ay üst üste yaptık. Ve sonuc yumurtalamamın çok düşük olduğu ve hormon tedavisi görmem gerektiği söylenmişti. O an dünya başıma yıkıldı ve tedavi için görüştük. Bir kaç ay bekleyip başlayalım demişti. Bende eşimle nasılsa olması zor korunmaya artık gerek yok demiştim ve o sıra zarfında hamile kaldım şuan 14 haftalık hamileyim. Sanırım herşey kafa da ve Allah’ın takdirinde bitiyor. Arkadaşınız umudunu hiç kaybetmesin
arirangg Misraf LH 6 çıkmıştı. Bir doktor iyi değil demişti. Hiç tedavi görmedim. sadece beslenmeme çok dikkat ettim. 3 ay arı sütü, arı poleni, avokado tükettim. Ve şeker, talı hiç yemedim. Yumurtlama sorunu yaşıyordum düzeldi
Sinem0135 Misraf kasım da regl zmnı 8 olan fsh ım 2 regl sonda 2.4 çıktı kuzum takmasın stresse çok etkiyor ve ben 8 ken hamime kaldım . Gebeliğim devam etmedi ama Rabbim nasip edince oluyor endişelenme. En kısa süre de isteyen herkese sana bana sağlıklı bir şekilde nasip etsin 🤲🏻❤️