Ceylanmehmet Merhaba 31+3 günlük gebeyim biraz önce tuvalete gittiğimde vajinamda sanki açıklık hissettim normalmi hiç ağrım falan yok bebek yukarıda bereket ediyor bilen varmı acaba
Eliff35k Ceylanmehmet ilişki yaşadıysanız onun açıklığını hissediyor olabilirsiniz aksi bir durum yoksa su gelmesi kanama vs gibi
Cgdm07 Ceylanmehmet açıklığı hissedemezsiniz vajinanız islandiysa vs fizyolojik şeylerden kaynaklı öyle hissedebilirsiniz sanciniz vs yoksa sakin olun ve derin nefes alın 😂
Ceylanmehmet Eliff35k yok ilişki yaşamadık ama ben tuvalete gittiğimde onu hissettim sanki açıklık var
Ceylanmehmet smyylcn bende öyle düşündüm ama bir yandan da çok korktum erken çünkü daha hareketleri de yukarıda
Medinehnm Ceylanmehmet bişe olduğunu düşünmüyorum canım bir şey gelmedikce cpcukta hareket ediyorsa problem olmaz cok rahatsız edici dereceye gelirse bi doktoruma muayeneye gidersin
Sena_nzrlr Bende 29 haftalık hamileyim tuvalete gittiğimde aynı şeyi hissediyorum açıklık varmış gibi bir hissiyat. cumartesi günü kontrolüm var onu bekliyorum
elayaz_ Ceylanmehmet açıklığı normal zamanında doğum sırasında bile hissetmeniz çok zor sadece muanelerde belli oluyor nasıl bir his biraz daha net atlatabilirmisiniz merak ettim bende
Ceylanmehmet elayaz_ muhtemelen az bir zaman kaldığı için korkularım var tuvalette peçeteyle silerken hissettim biranda anlamadım yani ilk defa bu kadar açık geldi elime korktum