Hhhzzzlll3545 Kis gelmesine ragmen soguk sut soguk su iciyorum ilik olan hersey migdemi bulandiriyor sıkıntı olurmu ?
MelisSeferoffa Hhhzzzlll3545 hasta olucak kadar olmazsa sorun olmaz bence hem qrip falan olmazsan iiyi olur hamilikde qrip olmak olmazmiw
SeherTevfikzsoy Hasta olmayacak kadar soğuk değilse sorun olmaz bence Boğaz ağrısı grip hamilelikte daha çabuk olabiliyor dikkat etmek lazım yine de
Hhhzzzlll3545 SeherTevfikzsoy ElcinEren Btugl deletedmom734 Sdffby MelisSeferoffa Pinkyy mac mucizemizibekliyoruzz cevaplariniz icin tesekkur ederim demekki tek ben degilmisim yavas yavaas icmemiz gerek sanirimm 😊😊
Sdffby Soğuk su olmayınca su içmiyorum resmen ve sütü de hamile kalalı beri hep soğuk içiyorum bence bi sıkıntı olmaz olacağını da sanmıyorum olsaydı şimdiye kadar olurdu 😁
Pinkyy Hhhzzzlll3545 canım bende soğuk soğuk içiyorum,dışarıdan içtiğim zaman midem bulanıyor nedense
mac Hhhzzzlll3545 onu kendi bünyene göre ayarlıcan bende soğuk içiyorum bana bse olmuyor cnkü boğazlarımı koruyorum dikkat edyorum kendmi tanıyorum
mucizemizibekliyoruzz Hhhzzzlll3545 boğazınızı üşütmeyinde bir zararı olmaz. yavaş yavaş için hasta olmayın
deletedmom734 Hhhzzzlll3545 ❤ afiyet şeker olsun rica ederim canım :) ama soğuk süt gaz yapabiliyor çok dikkat et
ikizlerimveannesi Hhhzzzlll3545 ben de suyu öyle içiyorum dolaptan çıkarıp beş dk bile dışarda dursa ılık geliyor midemi bulandırıyor
Hhhzzzlll3545 deletedmom734 😊 yaa normalde sut icemiyordum amaa soguk olarak anaca icebildim 🤗umarim gaz yapmaz sukur oyle bi sıkıntı yapmadi daha ☺