Araseymen09 Ozge_ylmaz kiz yok cinsiyet belirtisi sağ solla belli olmaz ki ben hangi tarafa donsem kramp giriyor inşallah gönlümlnüzdeki Rabbim nasip etsin inşallah
Tusemciiim Ozge_ylmaz ahahhahs ne alaka ilerleyen haftalarda hiç bi tarafına yatamıyorsun 🤣🤣🤣🤣🤣 o zaman cinsiyet ne olacak ki acaba 🤣🤣🤣
Eemoom Ozge_ylmaz Allah aşkına kurban olayım bunun cinsiyetle ne alakası var ? Allah rızası için şu deli saçması şeylere inanmaktan vazgeçin ya lütfen. Sene 2023 21. Yüzyılda yaşıyoruz ilim bilim diye bişey var. Gözünüzü seveyim ya
Tusemciiim Elilar2225 vallahi güldürdün beni dur dur 😅 yav bu uşak zaten ya kız olacak yada erkek diğer türlüsü mümkün değil Rabbim neyi nasip ederse o gelecek ama ne biliyim böyle şeyler görünce ciddiler mi diye düşünüyorum 😅😅
poyrazin_annesi28 Ozge_ylmaz ya erkek ya kiz… Eşinizin spermi belirliyo cinsiyeti sizin sağ veya sola yatmaniz değil
Tusemciiim poyrazin_annesi28 sene olarak gidiyoruz ama takvimden sayılar değişiyor sadece ama foruma girince bi bakıyorsun 1870’lerdeler daha 🥴
Tusemciiim poyrazin_annesi28 kimseye bişeyde denmiyor herkes kuyruğu dik geziyor ağzını açtığın çinçin bebesine dönüyor burda 🤣