Selam kızlar sonunda bende doğurdum 18 nisan hastaneye gittik eşim kayinvalidem doktor bana salı gününe kadar kendi sancın gelmezse gel yatışını yapalım dediler gittik hazırlıklı hâlde yatış yapıldı bu arada sıfır sancı sıfır açılma yok ebe bana rahmi yumuşatsın diye içime fitil yerleştirdi hafif sancılar başladı ama 2 saate bir net ye bağlanıyorum muayene oluyorum açıklık 1 santim ilerlemiyor doktor dedi 24 saat fitil dursun yine açılma olmazsa suni verelim ben bi korktum tabi hemen kayinvalidem e sordum gorumcemi falan aradım bişey olmaz kendi sancın da aynı olacaktır dediler neyse 24 saat doldu fitili aldılar içimden yine açılma 1 santim bu arada sonra üstümü soyup hastane kıyafeti giydirip suni sancı vermeye başladılar kendi sancim yüzde yüz olmuştu suni bide başlandı ama açılma hiç ilerlemedi sonra 1 saat nst yarım saatte yürüyüş yapıyorduk sonra yatağa uzanicam net için bi anda içimden vajinama sanki bi top gibi bisey düştü hemen bağırdım bisey oldu diye ebe geldi kontrol ederken suyumu patlattı aboo ağrılar o zmn başladı işte açılma ilerlemedi sonra uzman geldi muaene etti açıklık yok bu hasta 33 saatir bekliyo herşeyi denedik ama açılma ilerlemedi diye sezeryan alın dedi aldılar hemen 1 saat içinde oldum çıktım oğlumu kucağıma alınca herşeyi unuttum şimdi 4 günlük yanımda yatiyo allah istiyen herkese nasip etsin 🤗