Baraninci_35 Ben 35 +3 haftalik gebeyim şuan 106 kiloyum 95 kilo ile başladım hamilelige 11 kilo aldım kilolu insanlar normal digum uaparmi yapmam için neler yapmalıyım acik???
Babyykmz Baraninci_35 arkadasim 120 kilo ile doguma gitti catır catir dogurdu ikinciyi yapti onuda normal dogurdu hemde kesisiz
gzdegk Baraninci_35 Kilolu olmak normal doğumu engellemez kuzenim 1.58 boy 108 kiloyla doğurdu. Sen neden doğuramayasın ama tabi ki en hayırlısı olsun böyle şeylerle kendini hiç bunaltma derim 🫶🙏
Busel Baraninci_35 sacmalama dinleme bende 95im kilolu hamile kaldım 96 ile ilk3 Ay 6 kgsini verdim şuan 38+5im sadece 5 kgsini geri aldım ve normal doğum bekliyorum 8 mayısa kadar günümüz var geldi geldi gelmedi o güne biz getirtcez😆 yani normal doğum olacak
aysima-nursima Kiloluyum diye sezeryana almadılar dikişler açılır vs dediler 3. Normal dogummu yapicam çokta güzel doguruyoruzzz kizzz anneyiz bizsağlıkla ins🤩
SelmaBulut Ay aynı sorun bende merak ediyorum 95 ile hamile kaldım şuan 110 olmuşum ve daha 29. Haftadayız 🤦🏼♀️
777gonul_ Baraninci_35 95 kg la hamile kaldım 113 kgla normal doğum yaptım oğlum 4kgdi iki dikişim oldu ertesi gün sanki ben doğum yapmamıştim hiç bir yerimde agri yoktu ama hastanede doğum yapan kızların hepsi oturamiyor yuruyemiyordu hepside zayıftı dogumun ertesi gün 104 kgdim