Bayan_melek Kızlar elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama abur cubur meyveden asla vazgeçemiyorum ilk 3 ay asla tatlı sürmedim agzima ama şu an deli gibi abur cubur istiyo canm siz nasıl dayanıyorsunuz ya yarında şeker yükleme var yandım ben
sudamlasi Bayan_melek ilk zamanlar tatlı isteğimi reçelle balla pekmezle bastırdım ara sıra çikolata kaçamaklarım oldu🙈şimdi hurma yiyiyorum canım tatlı isteyince☺️
Gozdeerdem Tatlıyla aram yok hiç abur cubur cipslerden canımın istediği zamanlar oldu 36 haftalık oldum yediğim abur cubur bi elin 5 parmağıni geçmemiştir. Bebeğe bir faydası yok zaten bize kilo olarak dönüyor ama meyveyi hiç bir zaman bırakmadim :)
Bayan_melek Gozdeerdem şeker yüklemede şeker çıktı mi peki bide nasil yemiyorsun ya nasil canin abur cubur istemez🤗
Gozdeerdem Bayan_melek şekerim normal seviyede çıktı canım :) ne biliyim çekmiyor canım bi de 26 kilo aldım abur cubur yesem nolurdu Allah'tan bilmiyorum ama 😂😂😂
Basakaya Canım bir kere yedin mi kan şekerini yukseltiyorsun 2.si 3.su geliyor doymuyorsun. Önemli olan o ilk birinciyi yememek. 3 4 gun kendine hakim ol. Zamanla o istek azaliyor zaten.