Brlbby Merhaba progestanı vajinal kullanıp kaşıntı sonucu tahriş yaşayan oldu mu kızlar neler yaptınız ? Kullananlar bana yardımcı olsun bir zahmet ilk kez kullandım bu ilacı 1 haftadır kullanıyorum
karanmom Brlbby canım banada doktorum verdi 1 hafta kullan bırak demişti sabah 2 akşam 2 kullanıyordum kaşıntı şundan oluyordur hafif akıntı yapıyor ilaç akıyor sümük gibi oluyor oda seni rahatsız edip kasinmana sebeb olabilir ped kullan iç çamaşırlarini sürekli değiş onu kullanirken
bebegimmm60 Brlbby ben de kullandım ilaç eridiği için genelde akıntı oluyor sürekli temiz tutmaya çalış ama ped kullanmanı önermiyorum özel bölgenin kuru kalmasına sebep oluyor ped kaşıntını artırır mantara bile sebep olabilir daha çok tahriş olur
Bet1 Brlbby ilacı 12 haftadır kullanıyorum akıntı oluyor maalesef sürekli kuru tutmaya ve günlük çamaşırı bile 3 4 kez değiştirmeye dikkat ediyorum ben. O yüzden hiç kaşıntı falan yaşamadım. Ben akintisindan rahatsızım o da zaten bırakınca geçecek bir şey
Brlbby karanmom bebegimmm60 Günlük değiştiriyorum iç çamaşırını kaşımamaya çalışıyorum ama enfeksiyon falan olursam diye tedirgin oldum
karanmom bebegimmm60 aslında evet ped kullanmak iyi bişey değil ama iç çamaşırına alınca kötü oluyor hele dışardayken yapışıyor böyle insan tuhaf oluyor, bide leke birakiyor iç çamaşılaeinda
bebegimmm60 Brlbby ilacı kullanmayı bırakınca zaten akıntı ve kaşıntı da geçiyor canım bişey olmaz içini rahat tut ama takip et ilacı bıraktığında kaşıntın devam ediyorsa doktoruna danış mutlaka tedavisi oluyor onun daha rahat edersin
bebegimmm60 karanmom evet ben de çok yaşadım ama nemli kalması daha sağlıklıymış ped bütün sıvıyı emdiği için kuru kalması tehlikeliymiş en iyisi sık sık iç çamaşırı değiştirmek doktorum öyle tavsiye etmişti 😊
Ozik Bugün beş gündür sabah bir akşam bir şeklinde kullanıyorum. Bı beş gün daha kullanacağım. Kaşıntı yapmadı. Sadece yoğun olarak akıyor ayaktayken özellikle. Sık sık çamaşır değişmek gerekiyor gün içinde.