Oznr burcuozturk bem sleepi aldim prima pahali geliyor cunku bu zaman da. 2 paket aldim bende. Dokunursa baska ama dokunmazsa oyle oaralar vermeye gerek görmüyorum
goncacan burcuozturk bende prima aldim 5-6. Aydan sonra deneyerek pisik yapmayan bir bez bulucam slepyden de herkes çok memnun
Oznurdeniz burcuozturk premium care aldım başlangıcta sonra sleppy de alıcam memnun kalırsam sleppyden devam ... prima petrol ürünü içeriyor sleppy doğal 👍🏻
Armgn Bende sleepy aldım onunla başlayacağım memnun kalırsam devam ederim kalmazsam molfix alacağım Prima en son tercihim gerçekten çok pahalı
mac Oznurdeniz ya ne demek hemen petrol ürünü içeriyor içeriyorsa nie yeni doğmuş bebeğine aldın ozaman pahalı die su bezi kullancam desen mantıklı ama yıllların priması kalkıp biri atyor bir laf herkes uyuo boş konustuğun buradan belli nie aldın ozaman kullancan
Deletedmom434 burcuozturk taze ana olarak bende sleppy kullanıyorum pişik problemimiz olmadı şimdilik,memnunum
Elos Yaşasın sleepy’ci anneler ve bebekler ☺️ İnşallah bebeğime iyi gelir de devam ederiz. Prima filan kullanmak istemiyorum çünkü. Ben sleepynin merhaba bebek setini aldım
Oznurdeniz mac heee ben de para çok gibi ondan aldım prima . ne biçim bi tavırdır bu ya boş konusuyon fln ne demek
fatmff mac Hanımefendi kimse uydurmuyor sitesinden de bakabilirsiniz icerigine. Gerçekten petrol ürünü içeriyor. Alanlar hala var ama uydurma değil gerçekten var içindekiler kısmını okuyun lütfen
bhdrrabia mac petrol içeriyomu bilmiyorum ilk defa duydum ama bama prima kullananların hepsi bırakıp başka beze geçince pişik yapıyo bebeğin poposu kabul etmiyo dedi nedendir bilmem
asoplavix Sleepy 2 numara kullanıyorum 1 aylık bebeğim bizde sık sık sızdırma yapıyor inşallah memnun kalırsınız. yenidopan molfix ile başladım. Onu dA bebeğim sevmedi
Sezenay asoplavix ben de sleepy alma taraftarıydım ama aldim bir yaşındaki oğluna denedi aşırı sizdiriyo. Çocuğun cisi parçalarından aktı sürekli bez değiştirilmesine rağmen
ikizlerimveannesi burcuozturk prima premium care aldık bir kısım tavsiye etmiyor bir kısım tavsiye ediyor Arada kaldık ama açıkçası prima daha çekici geldi belki adı çok duyulduğu için fiyatı pahalı diğerlerine göre ama bakalım kullanınca daha iyi anlaşılır