mombarbie_ Allahım isteyen ve hakeden herkesin kucağını doldursun umarım hepimiz güzel haberler alırız sonradan pozitife dönenler olmuş geç döllenmeden dolayı umarım Rabbım yüzümüzü güldürür
Merist mombarbie_ bu zaman ki sürece kadar yaşadıklarımdan zannetmiyorum ama sen yine de takibini yap
Sunshine123 busraokutan Bat 27 hala adet olmadım ama bazı aylar birkaç gün önce Ya da sonra olabiliyor o yüzden şu an normaldir diyorum. Hiçbir belirtim yok zaten arada adet olacakmışım his gelip gidiyor
mombarbie_ Sunshine123 benimde aynı canım bende olmadım sabah test yaptım negatif sonradan pozitife dönme ihtimali olabiliyormuş geç döllenme sebebiyle bakalım pazartesiye kadar evde testle bakacağım
busraokutan Sunshine123 Aynen kuzum bende de bazı aylarında erken veya geç olabiliyor. Ben de en az bir hafta gecikmeyle test yapayım diyorum. Bir kere de 14 gün kadar geçilmişti benim ilaçla regl olmuştum. Bana da her zamanki regl belirtilerim var göğüs hassasiyeti ve regl olacakmış gibi arada ağrı
Sunshine123 Merist Bugün olmazsam yaparım da ağrılarım başladı her an olacak gibiyim. Olmazsam dayanamayıp sabah yaparım
Sunshine123 mombarbie_ Hadi inşallah sağlıkla dönsün pozitife🌸 benim regl ağrıları başladı muhtemelen bugün yarın olurum