Elzel17 Benim bat 28 ama her ay 5 gün öne atıyor diye 23ü olmalı aslında ama mide bulantim bel ağrim var
Sunshine123 Elzel17 Benim de 26 ya da 27 ama bir belirtim yok maalesef bu ay da elendim sanırım. Zaten ovülasyon testi ile arı sütü bal polen propolis de sipariş verdim o kadar umudum yok bu aydan :/
Fener1608 Elzel17 Benimde yarın gelmesi gerekiyor adet belirtilerim var hamilelikle aynı diyorlar belirtiler ama bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Sevgigulsen Bnmde 28.. 1 gün var adetime sadece bel ağrım ve akıntım var.. sabah ilk idrarla test yapicam bakalım nasip :)
Elzel17 Sevgigulsen insallah olur canim pozitiv bize de haber ver ben 2 gün önce test yaptin neqativdi bilemiyorum bende de akinti var bel ağrısı birde çok midem bulaniyor
Sevgigulsen Elzel17 bnmde 2 gün önce negatif ti ne kadarda aynıyız 😄 hayırlısı olsun hakkımızda kuxum
Elzel17 Sevgigulsen amin canim amin bugun aalında adet olmaliydim ama hala tik yok adet sancim var belim ağriyor midem bulaniyor
Nrmnlya Bende 1 gün geciktim 22 sinde olmam gerekiyordu, belirti olarak bilmiyorum belirtimi, bacak ve kalcam çok agridi ,ve karnım segirdi mi attımi bilmiyorum çözemedim,
Sunshine123 Nrmnlya Benim hiç belirtim yoktu ama bugün benim de kalçam ağrıdı. Sağ tarafı özellikle. Belirtidir inşallah
mombarbie_ Benimde belirtilerim vardı 2 gün önce kan testine gittim beta 2.30 yükselme ihtimali varmi bat 28 değişiklik olurmu sizce yoksa bu aydan ümidimi kesmelimiyim
ikranurkutay Benimde günüm iki gün gecikti regli günümde test yaptım negatifti pozitife dönen varmı benim gibi olup🙄
Elzel17 ikranurkutay hiç olamaz diye bir şey hayatim sen umudunu itirme bekle ya da kan testi ver en doğrusu odur menim 5 gun var adetime ama çok halsizlik baş dönmesi mide bulantisi yasiyorum test yapmaya da korkuyorum Allahim inşallah hepimizi sevindirir❤️🙏🏻
ikranurkutay Elzel17 amin inşallah canım regli olacak gibiyim ama hala olmadım regli günümde test yaptım negatif 🙁