Niidos adenimm_ ben magnezyum kullanıyordum zaten 29da gittiğimde öyle ağrılarım vardı ki adet sancısı gibi hiç duramıyordum. Magnezyum yetersiz gelmiş olabilir dedi ilacı değiştirdi ve ağrılarım dindi. Kesinlikle magnezyum içilmeli yani hatta benim gibi hafif kaldıgında artırılmalııı
adenimm_ Niidos ben hamilelikten önce yorgunluk için içiyordum spor yaparken iyi geliyordu ama bazıları iştah açıyor diyo magnezyum için sizde oldu mu
adenimm_ Gulaybrn13 benimde el uyuşmam sizde doktorunuza sorun alın isterseniz kramplara da çok faydalıymış
adenimm_ PrensinAnnesi61 bende ocean ekstramag kullanıyorum hap şeklinde benim el uyuşmam için verdi doktor kramplarım olmuyordu ama onlara da iyi gelir yorgunluğuna filan dedi ama ağrın geçince bırak dedi
adenimm_ TugSozTan bana direk ocean ekstramag verdi hap şeklinde içimi kolay sizde alcak olursanız bakabilirsiniz yorumları da çok iyi
adenimm_ adn111 ben zaten guatr ilacı içiyorum hamileliğe bağlı yüksek çıkıyor onun ilacı da tuvalete çok rahat çıkartıyor
Niidos adenimm_ yok valla ben son ayıma kadar her zaman ne yiyorsam onu yedim. Sadece bir aydır bi tık acıkıyorum🤭😂 13 gün kaldı, 13 kg aldım şimdiye kadar
kayra21 adenimm_ Haftasını tam hatırlamıyorum ama sonlara doğruydu uyuşma olmuyordu bende ellerimde parmak eklemlerim çok ağırıyordu o zaman kullandım bayağı iyi gelmişti
Avokadoluhayat Kızlar mangezyum; tansiyon, mide bulantısı gibi yan etkiler yapabiliyor. Gece yatarken alırsanız herhangi bir sorun olmuyor aklınızda bulunsun
adenimm_ Avokadoluhayat evet banada akşam tok karna için dediler, tansiyon derken düşürür mü çıkarır mı Allah korusun 🙏🫣
Avokadoluhayat adenimm_ çoğu kişide hipotansiyon yapıyor. O nedenle aksam yatarken içilmesi daha risksiz.