Smyydmr Brvntncy ben pazartesi doktora gittim açılmam yoktu pazartesiden bugüne kadar aralıksız hergün ilişki oldu bugün gittiğimde 2cm açıklığım vardı. Aynı zamanda plates yapıyorum. 39. Haftama giriyorm 12den snra...
Deletedmom35 parasetamoll he doğurduk diye buralara gelmem sandın dimi hey yavrum hey buralar hep dutluktu vardım yine varım 🤪
Deletedmom35 parasetamoll happy kıds e gelme almam seni nihoha benim dayım mafya bunuda belirteyim saçmalardan seçmeler ne alaka
parasetamoll Deletedmom35 yav o kadar hatrımız yok mu al ne olur ya oralarda bebek b.ku yarıştırıyolar ben bebeğime 1 yaşına kadar PC izni vermeyeceğim bunu diyip hava atmam lazım
Deletedmom35 parasetamoll seni alnından öpeceğim bebek b*ku yarıştırmak işte sihirli kelime bu 😀 ben bir dağın tepedine ev yaptırdım tv yok pc yok hiç bişi yok bakma telde yok düşünce gücüyle şeherdeki evde olan tel yazıp yolluyor yorum u 🤪
parasetamoll Deletedmom35 işte zeki insanın hali başka bakınız düşünce gücüyle mesaj atıyor Zihni’ni yerim ❣️