Brvntncy kızlar bende bebegme kavşmak içn gün sayıyorm ama dogumu hzlandrmak içinde elmden geleni yapıyorm bol yürüyş temzlk hareket secde pozsyonu ama banamısn demiyor 3 haftadr eşmle birlkte olmadk ilşki doqumu başlatyomş die duydm başlasam faydalı olurmuki sizler denednz mi yada etrafnzda deneypte doqmun başladgnı duydunz mu 🙏☺️
Smyydmr Brvntncy ben pazartesi doktora gittim açılmam yoktu pazartesiden bugüne kadar aralıksız hergün ilişki oldu bugün gittiğimde 2cm açıklığım vardı. Aynı zamanda plates yapıyorum. 39. Haftama giriyorm 12den snra...
Sdffby Bende aynı senin gibi istiyorum artık dünyaya gelmesini 38+3üm ilişkiye girdiğimde aslında sancım oluyo yani ilişkiden sonra kasılmam felan o kasılma ve sancıyla gitsem zAten heralde Doğuma alırlar bayaa oluyo ama sürekli olan bişey değil hiç kesmedik ilişkyii ama hiç açılmamda yok bence pek bi işe yaramıyo valla.
drytcvkarsln Slm kızlar konuya daha uzağım ben daha 9 haftalık gebeyım cinsellik için doktor 1-2 kez olabılir dedı..ama tabkı bız korkuyoruz şimdılık siz basınızdan gecırdınız fıkrınız nedır ☺️☺️
Brvntncy drytcvkarsln doktorum hiçbizaman yasaklamadı ilişkiyi artk bmye agrlaştıgı içn ara vermştk ama başlaycaz mecburen iyi gelir belki siznde bi riskinz yoksa korkmamalısnz ☺️
Brvntncy Kbrmrt bi kaç ay öncesnr e ladr dua ediyodm erken gelmesn die bi risk olşmasn die şmdide gelsn die 40 takla atyorm ☺️
Begum35 Kbrmrt 37 diye hemen sartlamayn bebek içerde ne kadar çok kalırsa gelişimi için iyiymiş 1 gün fazladan kalsa bile çok yararlimiyis bebeğin gelişimine
Izm123 Kızlar sperm rahim kaslarını gevsetip kasıp doğumu kolaylaştıriyormus. İlişkide evet hizlandirirmis acikligi artiriyomus. Bende son güne kadar beklemek istemiyorim denicem.😂hurma yiyin bide bol bol
Kbrmrt Brvntncy Doktorum hurma yememi önerdi. Bende ekstrasan ahududu yaprağı çayı içiyorum. İnşallah vakitli gelirler🙏😀
Izm123 Brvntncy mecbur ben diyorim bazen herkes 9 aylik olmak zorunda değil diye. Biseyi 40 defa dersen olur derler bakalim ben cok dedim erken gelsin diye gelcek mi😂😂