Elifklyc 23kubra23 benim uzaktan bi tanıdık 54 yaşında hamile kaldı doğurdu da sağlıklı ikizleri oldu. Hiç bi zaman umudunu kaybetme
23kubra23 myangelson ama bu çok büyük bi sorun değil canım evet gebeliğin çok zor geçecek ama bunda dikkat edersin ayağa kalkmazsın gerekirse dikiş atılır eminim bir kere doğurmuşsan eğer bi daha ki sefere enfeksiyon konusunda da aşırı dikkatli olursun hiç korkma derim ben Enfeksiyon gebelikte erken doğum ve düşük sebebi zaten seni başarmış sayıyorum 🌺
Tugce48 23kubra23 sabret canım Allah yüzünü güldürsün hiçte gec degil genceciksin bende 29 yaşındayım ikinci bebegime hamileydim olmadı kürtaj oldum inşallah seninde benimde kucagımı doldursun Rabbim🙏
ozlmm123 23kubra23 sonuç 3 tüp bebek sonrası ve 3 düşük sonrası 23 aylık bir kızım var ve suam 31 haftalık hamileyim
Dolphin16 İlk oğlumu 27 yaşında kucağıma aldım . Şimdi 34 yaşındayım ikinciyi düşünüyorum artık ne zaman olursa . Annelik için hiç bi zaman geç değil bence . Allahım sağlık versin ilk başta . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🤲🤲
Gamzeee10 23kubra23 instagramda bı doktor var onu takip et istersen belki duymuşsunuzdur MGK yöntemiyle gebe kalıyorlar kaç sene sonra bu yöntemle gebe kalan çok olmuş docdrmfk sayfanın ismi Mehmet fatih Kars’lı Doktor’un ismi de
23kubra23 Gamzeee10 ben gebe kaldıktan sonrada yaşamıyorlar o yüzden konuştum onlarlada pek bişey değişmedi