mrsozturk Sarı renkli kokulu akıntı yaşayan var mı? doktorum bunun için gynocanesten verdi ama geçmedi tekrar başlamak zorunda kaldım 😞
elifnr47 mrsozturk 10 haftalık hamileyim bende yoğun bı şekilde akıntı enfeksiyonum var kizimdada vardı hamile kalınca arttığı tekrar 🤦
radiantmother35 mrsozturk benim gebelikden öncede vardı gebelikden sonrada baya artıl gösterdi 3 litre suyla alakası yok belki günde 5 litre içiyorumdur ilaçlar falan hiç bişey fayda etmiyor geçmiyorda ;(
Tayyibe42 mrsozturk su icmeyle alakasi yok bende az iciyorum icemedigim icin ama oyle sorunum yok. Enfeksyondur. Bende 1 defa oldu hamile olmadan once
mrsozturk Gzo iki gündür maalesef çok içemedim yabancı bir yerdeyiz. Dün 1 litre bugün yarım litre içebildim
radiantmother35 mrsozturk ilaçlara devam ettiriyor biraz hafifleyip sonra yine devam ediyor sadece cinsel ilişkide risk yaratıyor eşime geçtiği zaman onda işerken yanma oluyo birliktelik olmuyo o yüzden korunmalı cinsel ilişki öneriyor hep onun dışında bişeu demiyor
aysun01_ Bende 37 haftalık hamileyim ilk başlardan beri var bu son zamanlarda yine arttı ne yaparsan yap geçmiyor ilaç kullandım su tüketimimi sıklaştırdım bana mısın demiyor
Sweetbabyd mrsozturk renk tam olarak nasıl benm ilk defa başıma geliyor da koyu sarı bir akimti geldi korktum biraZ