Bilgec_serife33 Aysglasln daha bizde 10 haftalığız inşallah sağlıklı olsunlarda bakalım cinsiyetimizi merak ediyoruz 🤭🤲
Busra2017 Ekim sonu doğurucam inşallah 2.ci hamileliğim hafta içi kontrole gidicem eğer gösterirse öğrenicem bakalım 12+2yim 😊😊
bebegimmm60 Busra2017 1 gün var aramızda benim de 12+3 perşembe günü kontrolüm var bakalım öğrenebilcek miyiz 😊
elifnr47 Aysglasln 10+2 haftalık ikinci hamileliğim haftaya kontrolm var bakalım inşallah gösterir kendini kızım gizlemisti hep 🙏
Anneumut2318 18 haftalık 3 doktor da kız dedi detaylı bekliyorum tam emin olmak için doktorum eylül başı Ve ya ortası dedi 🤷♀️
Minikkoalam11 Aysglasln 16haftalıkken en son erkek kesin dendi ama bakalım değişir mi bilmiyorum salı günü kontrolüm var ne diyecek
Freefam Aysglasln 16+4 eylul sonu ekim basi bizim de kizim olacak insallah 11. Haftadan itibaren kiza benziyor dediler 15. Haftada kesinlesyi cinsel organini net bi sekilde gorduk 💕
Nazalex Gamze_cnky Aysglasln 13. Haftadayım pazartesi randevum var gösterir mi bilmiyorum. Ama rüyamda kız gördüm 😂
Busra2017 bebegimmm60 hadi inşallah hayırlısı olur bende heyecan bekliyorum bakalım 😊😊 ne hissediyorsun ben başından beri erkek hissediyorum
bebegimmm60 Busra2017 Busra2017 hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar yeterki ama ben de hep erkek gibi hissediyorum nedense oğlum diye sevesim geliyor içimden 🙊😊
Lavenderandblue 18+2 deyim. 13 de erkeğe benziyor dedi. 17 de gittik sırtını döndü göremedi doktorumuz. Hala öğrenemedim 😅
Babykuzucuk 12+2 yiz 5 gün önce gittik ama malesef hiç bir şey belli değildi. 3 hafta sonra tekrar gidicez 🫶🏻❤️