AlmilaninAnnesiii Kızlar ultrasona göre 35.hafta da regl dönemime göre 36.haftadayiz. ve bugün kızımız aşırı derecede hareket halinde hiç bu kadar olmamıştı. Korkmalı mıyım yada doğumun yakın olduğunu mu haber veriyor acaba? Bilgisi olan varmı?
Minisanne12 AlmilaninAnnesiii doğum anına kadar bile kasılma yoksa bebek hareketlidir canm :D Bende de bugün öyleydi sürekli haraket etti çok huzurlu oldum🤭
Tugce1506 AlmilaninAnnesiii normal canım gittikçe hareketleri azalacak büyüdükçe yeri kalmıyor ama çok hareket etmesi mutlu olduğu anlamına gelir mesela bende Tatlı çikolata gibi şeyler yediğimde coşuyor bazende istemezse hiç oynamıyor 🤣 bende 37+6 dayım
SaHil_Hayat AlmilaninAnnesiii 34+3 deyim Bende vajina bölgesinde iğne batması gibi canım acıyor oturamıyorum kıpır kıpır vuruyor sığmıyor herhalde
AlmilaninAnnesiii Minisanne12 Evet hareket edince sağlıklı iyi olduğunu anlıyorum ama bazen o kadar çok canımı acıtıyor ki anlatamam. Siz kaç haftalıksınız 😌
AlmilaninAnnesiii SaHil_Hayat geçen hafta bende de vardı o durum doguruyorum sanmıştım bı an gece özellikle kasılıp vajinama vuruyor baskı yapiyordu ama bu hafta öyle bı problem yaşamıyorum şuan bol bol dinlen
AlmilaninAnnesiii SaHil_Hayat Kıyamam o kadar haklısın ki keşke misafir kabul etmesen dicem ama bayram ister istemez gelen oluyor giden oluyor fırsat buldukça diyim o zaman Allah yardımcın olsun