Tanembebek5 Her yerim şiş şiş vallahi suda içiyorum tuz da tüketimiyorum 🤷🏻♀️😁 olan balığı gibi geziyorum ortalıkta siz de durumlar nasıl 🤣
HanifeAsya Tanembebek5 33 deyim bende aynı inanki yeni başladı 31 den beri böyleyim ya ayaklarım bacaklarım ağrıyor bol su içiyorum günlük maden suyu ama yok ayakkabılarım olmuyor zaten
Tugce1506 Tanembebek5 37+6 dan bildiriyorum ellerim ve ayak parmaklarım tombul tombul Shrek gibi geziyorum 😬
Tanembebek5 HanifeAsya hiç sorma günlük meden suyu ben de içiyorum güya ama ne fayda. 38 olan ayaklarım 40 oldu 😅
Nagihannn789 35 haftaligim ben niye sismedim ya tuz da çok tüketiyorum bende mi sorun var acaba karnım da sis olmasa hamile olduğum anlaşılmazdi
Tanembebek5 Nagihannn789 maşallah kız 🧿😁 aman şişmesi zaten ne güzel ödem falan sıkıntı böylesi daha iyi 😘
Tugce1506 Nagihannn789 ben evden çalışıyordum dha izne çarşamba günü ayrıldım 37+6 dayım şuan bütün gün sabit oturmak aynı pozisyonda kan basınç yapıyor haftasonu sorunum yokken haftaiçi yaşıyordum. Sürekli ayakta yada oturmak hepsi sorun benim zaten vücudum ödeme elverişliydi
Tanembebek5 Tugce1506 kıyamam 🤣🤣🤣 valla benim de öyle canım inşallah doğumdan sonra hemen gider bu ödemeler şişler 😅
Tanembebek5 Emine1efe2 açıkcası tartılıyorum canım ben doğumdan sonra bakıcam çaresine normal yiyorum abartmadan kilo illa ki aldım ama kendimi strese sokup canımı sıkmak istemiyorum geçici bir süreç nasılsa inşallah gider zamanla 🥰