Zeyno800 7 yıldır evliyim erken menopoz sorunum Herşey denedim olmadı. Eşimin çocukları sevmesini görünce dayanamıyorum artik hem kendi adıma hem onun adına çok üzülüyorum Sizden çok dua isiyorum 😥😔😔😔😔😔 neredeyse eşime evlen baba ol dicem😔
denizmanzarasi Zeyno800 tüp bebeğe başvurdunuz mu canım? Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin ikizlerin olsun sağlıkla 🤲🏻🤲🏻
ggulsaahhhhhh Zeyno800 çok üzüldüm 😢 Allah’ım inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla çocuk sahibi olmanı nasip eder inşallah 🙏 Allah’ım isteyen herkesin dualarını kabul etsin inşallah 🙏
Elenora Zeyno800 allahtan ümit kesilmez dua et ve ne gerekiyorsa yapın dualarım sen ve senin gibi bütün anne olmayı isteyenlere olacaktır 🙏🏻
[silindi] @“Zeyno800”#p27448163 uzulme guzelim ya esin de baktirdimi kendine onda herhangi bir sorun varmi cocuk yapmaya engel olan
denizmanzarasi Zeyno800 olsun demekki olabiliyor gebelik canım, hiç üzülme bir dahakinde güzel sonuç alırsınız Allah’ın izniyle 🤲🏻🌸
Kiwi12 Zeyno800 böyle düşünmeyin kendınızı çok uzersınız 😞Rabbim sizede saglıklı hayırlı evlat versin. Mfk yöntemlerini deneyın sözde bır burda deneyen çok gördüm
Zeyno800 denizmanzarasi onada maddi imkanim el vermiyor Birdaha tüp bebege Bilmiyorum arrik Allah büyük
Kiwi12 Zeyno800 sureklı beklentı ıcınde olup kendını bu kadar kasma çok etkılıyor bunlar hamıle kalmayı bende 2 sene kendımı kastım olmuyor olmayacak cocugumız dıye sonra drdık esınle olmuyor ne yapalım yapacak bısey yok Allah belkı zamnını bılıyor şu an etken vermiyor dedık vazgeçtik bı vazgectıkten 2 ay sonra hamıle kaldım
denizmanzarasi Zeyno800 devlette başvur canım erken menapoz sorunun varsa devlette ücretsiz yapabilirsiniz
denizmanzarasi Zeyno800 her şey Onun izni ile oluyor zaten canım hiç beklemediğin bir anda nasip olacak belki de kendiliğinden 🤲🏻🌸
dolunayes Zeyno800 hamileyim rabbim nasip etsin canim. Sende yatsi namazi sonrasi 7 yasin oku Birde salati tefriciye zikrine basla 4444 kere gunde 100 er adet oku tesirlidir
dolunayes Zeyno800 olur canim meal oku 7 adet yasin ama arapca meal gibi olu yani direk tam turkcesi degil